Părinți supărați pe bebeluș că s-a născut la ora 2:23 pe data de 22.2.2022

Imagine simbol

Dezamăgire totală pentru o mamă din Capitală dar și pentru bărbatul acesteia. Femeia a rămas profund întristată după ce noul ei născutul a ieșit pe lume la data de 22.2.2022 la ora 2:23. Ba mai mult, din această cauză aceasta s-ar fi gândit să-și dea copilul spre adopție.

Tânăra mămică de la Rezina ar fi planificat nașterea copilului încă cu mult timp înainte măsurând și prognozând cu exactitate data dar și ora nașterii. Însă ghinion, aceasta a rămas dezamăgită din cauza că a născut cu un minut mai târziu și nu la ora la care și-ar fi dorit:

„Off doamne, câți bani am investit să merg la medici și la tot felul de analize să-mi facă diferite uziuri fiindcă eu doream neapărat ca copilul meu să se nască exact la ora 2:22 pe data de 22.2.2022, dar din păcate n-a fost să fie. Degeaba am băgat o grămada bani în medici și în diferite prognoze, ce proastă am fost. Dar și nenoricitul ista de copchil, dacă se năștea cu un minut mai devreme păi Guvernul ne dădea un premiu bănesc în valoare de 10 mii de lei din cauza că s-a născut la o așa dată și la o așa oră specială. Noi deja de 9 luni încă înainte de procreere ne-am bucurat de banii aceștia că ne-ar fi ajutat să facem foarte multe lucruri, bărbat-mio a dorit să-și cumpere o mașină ca să mă poată duce prin sat cu dânsa, dar din cauza la copchilu ista iaca acuma nu o să primim niciun ban, mă gândesc să-l dau la internat. Păi să fi știut că viața mă va lovi într-așa un mod dându-mi o soartă așa de grea, păi nici nu mă mai măritam sincer să vă zic și nici nu mai făceam copil.” – ne-a declarat femeia în timp ce plângea împreună cu bebelușul ei.

Pentru a calma părinții, Guvernul le-a promis acestora însă un mic ajutor. Aceștia au primit un pachet de scutece și un voucher în valoare de 300 de lei la un restaurant din Capitală pentru a merge acolo și a sărbători faptul că totuși au primit un copil.

Din păcate însă soțul femeii a hotărât să se despartă de ea după ce însuși mama lui i-a recomandat să nu mai stea împreună cu fosta sa soție care i-ar fi promis și mamei soacre o parte din cei 10 mii de lei pe care i-ar fi oferit guvernul dacă copilul s-ar fi născut cu un minut mai devreme – parte din bani pe care mama soacră însă așa și nu o va mai primi.

Articole asemănătoare