Partidul Șor a adus la proteste niște oi că-s mai ieftine decât protestatarii

Pentru că bugetul partidului a cam scăzut de când Procuratura Anticorupție a reținut câteva milioane de-ale partidului care ar fi fost deținute ilegal, partidul Șor a decis să aducă astăzi o turmă de oi chiar în PMAN.

Potrivit purtătorului de cuvânt al partidului, oile ar fi mai ieftine decât protestatarii fiindcă nu au nevoie de bani sau de corturi. Peste noapte acestea pot dormi și în Piața Marii Adunări Naționale:

„Un protestatar ne costă prea scump fiindcă trebuie hrănit și încă cu cârnaț, trebuie de cumpărat o sticlă de vin, de vodcă și de mai plătit și ziua. Dar cu oile e cu mult mai ușor, am angajat doi ceobeni care vor avea grijă de ele. Plus că oile nu au nevoie de alcool, îs cu mult mai ieftine. Unicul dezavantaj este că acestea nu pot țipa Jos Maia Sandu, dar avem o soluție și pentru asta: evident vom mai ține aici și câțiva protestatari care vor face acest lucru prin megafoane, iar pe restul îi vom trimite deja acasă că ne mănâncă prea mult buget și domnul Șor nu va mai putea construi drumuri în Orhei că ni se duc banii încetul cu încetul, numai un șofer ne costă cinci sute de lei pe zi, oile măcar pot fi transportate în cârd una peste alta.. de fapt, pe protestatari tot așa îi transportăm. În fine…” – ne-a declarat un purtătoru de cuvânt de-al partidului.

Pentru a economisi bani, vor fi luate și alte măsuri. Astfel, Ilan Șor nu-și va mai încălzi toată vila din Israel, ci doar trei camere. În plus, la Orheiland se va introduce o taxă de intrare de trei sute de lei/ziua pentru că partidul nu mai vede alte opțiuni de finanțare.

Articole asemănătoare