Partidul Unirea Lumii Acasă se lansează în politica din Republica Moldova

Un nou partid politic s-a lansat în politica din republica Moldova în frunte cu Gheorghe Cavcaliuc, care deja este liderul unui alt partid politic. Partidul Unirea Lumii Acasă a fost creat cu scopul ca Cavcaliuc să poată aduna și mai multe voturi deținând mai multe partide.

Numele Partidului a fost gândit de un prieten de-al lui Cavcaliuc de Partid, care recent, vizitând un oraș din Croația s-a gândit că Partidul Unirea Lumii Acasă ar suna foarte frumos și s-ar atribui perfect calităților și faptelor lui Gheorghe Cavcaliuc.

Acest Partid al lui Cavcaliuc care este deja al doilea ar urma să fie exact opusul primului partid. Dacă în primul său partid Cavcaliuc este pentru unirea cu România și UE, în acest partid Cavcaliuc dorește unirea cu Rusia și relații mai bune de prietenie cu Biserica Ortodoxă Rusă. Prin asta, Cavcaliuc speră să atragă de partea sa atât moldoveni pro UE cât și moldoveni pro Rusia.

Într-un interviu la o emisiune TV, întrebat de ce a ales acronimul PULA, Cavcaliuc a declarat: „Știți că domnul Usatîi o dată m-a numit că-s pidaras că nu știu ce, de aceea eu cu colegii am hotărât să înființăm partidul PULA drept răspuns domnului Usatîi care m-a numit în așa fel. Dacă tot vorbim indecent pe la TV, de ce să nu o facem și în nume de partide?“

Articole asemănătoare