Pasagerii supărați FOC pe un șofer i-au împins rutiera într-un șanț

Situație cu totul și cu totul neplăcută pentru un șofer ghinionist din capitală, conducător al unui microbuz după ce călătorii supărați au coborât din rutieră și i-au împins automobilul într-un șanț pentru a-l învăța minte.

Incidentul s-a produs astăzi dimineață în incinta unui magazin de produse alimentare din Capitală. Șoferul microbuzului s-ar fi oprit pentru câteva minute și a plecat la magazin să-și cumpere ceva de mâncare, cu toate că rutiera era plină cu pasagerii care așteptau să fie duși la destinație. Văzând că a trecut mai bine de o oră iar șoferul nu se întoarce de la cumpărături, pasagerii s-au înfuriat rău și au decis să părăsească microbuzul dar să și-l învețe minte pe șofer.

Aceștia au hotărât să împingă microbuzul șoferului chiar în șanțul care se afla în fața magazinului de alimente iar apoi toți au fugit de la fața locului. Este vorba despre 9 călători care se aflau în microbuz, printre ei și minori care la fel au ajutat la împingerea microbuzului, potrivit mai multor martori oculari care se aflau la momentul dat la fața locului.

Ieșind din magazin după mai bine de o oră în care s-a reținut, șoferul ghinionist a început a înjura și a chemat poliția la fața locului. Cu toate acestea, poliția nu a vrut să inițializeze un dosar penal, considerând că însuși șoferul ar fi vinovat fiind că și-a lăsat pasagerii o oră să-l aștepte în microbuz și a plecat să facă cumpărături.

Totuși, șoferul a anunțat că nu se lasă bătut și va denunța în instanță pasagerii care i-au împins rutiera, polițiștii dar și administrația magazinului din cauza că ar fi așteptat minute bune la casă. Contactat de jurnaliști, șoferul microbuzului ne-a declarat: „Tui p#zda mamei lor, lasă că eu pe dânșii îi prind na#ui și le frec botul, mrazuri ce-s ei. Da și aieștia de la magazin bl#adi, eu am stat în rând vreo douăzeci de minute s#ka până am nimerit la o casă, ia figheiu” – ne-a declarat șoferul enervat care nu-și prea putea ține limba sub control.

Autoritățile au anunțat însă că s-au autosizat și vor iniția o anchetă pentru a analiza cazul. Dacă pasagerii ce se fac vinovați vor fi identificați, aceștia riscă să fie deportați într-o regiune a Siberiei pentru a lucra în folosul comunității la o companie de stat producătoare de metal.

Articole asemănătoare