Pe un redactor Moldfy l-a apucat inima după ce a fost criticat în comentarii

Momente de groază în studioul Moldfy. Mai mulți internauți l-au criticat pe un redactor Moldfy după ce acesta a distribuit un articol de pe website pe rețelele de socializare ale paginii. Asta chiar dacă știrile noastre sunt cu mult mai credibile decât cele de la Publika TV. Este vorba despre Vasile, redactorul nostru care ne-a fost practicant 4 săptămâni.

Vasile s-a astăzi dis de dimineață și i-a tracut prin cap un articol, așa că l-a scris și l-a publicat pe website ca de fiecare dată cu zâmbetul pe față și cu o dispoziție de nedescris. În zadar însă.. după distribuirea știrii, zeci de internauți au început a-l înjura pe Vasile prin comentarii și a-l critica cu fel de fel de cuvinte și vorbe, astfel încât acestuia i s-a făcut rău, ba chiar mai mult: l-au și apucat durerile de inimă.

„Pidarazzz„ scrie unul dintre internați practicantului nostru redactor, comentariu care l-a făcut pe Vasile să părăsească redacția Moldfy și să plece la Prime TV, că acolo tot va putea să scrie știri satirice însă acelea vor fi difuzate la televizor unei țări întregi și vor fi luate de știri veridice.

Drept reacție, redacția Moldfy îi asigură pe toți cititorii noștri că am luat măsuri de precauție și nu vom mai angaja redactori cărora nici măcar nu le plac gulașul sau jumerele cu brânză, precum fostului nostru redactor Vasile.

Articole asemănătoare