Pentru a atrage mai mulți alegători: PSRM a sărbătorit Ziua Diversității

Sărbătoare la sediul PSRM din capitală unde Partidul Socialiștilor a sărbătorit pentru prima dată ziua diversității și a minorităților sexuale în frunte cu Igor Dodon și Filip Kirkorov dar și Zinaida Greceanîi, care are un unchi gay și 2 verișoare lesbience.

Pentru prima dată în istorie un Partid Politic din țară s-a declarat deschis că ar susține minoritățile sexuale LGBTQ, dat fiind faptul că în curând se apropie alegerile Parlamentare Anticipate iar Socialiștii au nevoie de alegători, de aceea aceștea încearcă să se facă populari și în rândul persoanelor gay pentru a fi aleși.

Însuși Dodon, care cu ceva timp în urmă s-ar fi declarat împotriva acestor persoane, astăzi le-a lăudat spunând că contribuie la dezvoltarea republicii Moldova datorită faptului că tot mai multe cupluri gay adoptă copii – drept exemplu acesta l-a luat chiar pe un verișor de-al său gay care a înfiat 3 copii.

Într-o scrisoare comună către comunitatea LGBTQ din republica Moldova Socialiștii și-au arătat susținerea pentru acest grup de persoane invocând faptul că ar veni alegerile. Ba mai mult, Socialiștii au promis că dacă vor fi aleși, aceștia ar urma să întărească drepturile omului dându-le persoanelor LGBTQ mai multe drepturi.

Ideea i-a fost propusă lui Dodon chiar de către Kirkorov, care însuși se consideră persoană bisexuală (având relații și cu femei, dar și cu bărbați). Kirkorov și-a arătat susținerea și a promis Socialiștilor că va da concerte gratuite la noi în țară dacă aceștia vor trece o serie de legi ce va ușura recunoașterea în societate a persoanelor gay.

Articole asemănătoare