Pentru a strânge bani în bugetul de stat, Sandu va face reclamă pe Facebook

Din cauza scumpirilor din ultima vreme, banii din buget nu mai ajung pentru multe lucruri precum drumuri, școli, grădinițe. Administrației de la Președinție i-a venit o idee ingenioasă. Președinta Maia Sandu va posta reclamă pe Facebook pentru a mai strânge câte un ban care să fie băgat în bugetul de stat.

Astfel, Sandu a anunțat că firmele care doresc își pot face reclamă pe pagina Maiei Sandu de Facebook în postările ei. Prețul unei reclame ar începe de la o mie de Euro pentru o simplă menționare în postare:

„Am anunțat că pe pagina doamnei președinte de Facebook vom face reclamă la fel de fel de firme care doresc și sunt dispuse să plătească. Din cauza influenței președintei, vom putea cere mai mulți bani pentru reclamă. O menționare va costa vreo mie de Euro, o experiență de-a președintei cu firma dată vreo 5 mii de Euro și un video în care Maia Sandu folosește un produs de-al unei companii s-ar putea ridica la vreo zece mii de Euro. Astfel, doamna Sandu va scrie zilnic câte ceva unde va promova o companie iar până la sfârșit de an această reclamă ne-ar putea aduce un milion de lei în bugetul de stat – bani pe care-i vom reinvesti în fel de fel de proiecte. Un lucru superb!” – ne-a declarat Mihai Cheptene, managerul de reclamă și influencerul de la președinție care o consultă pe președintă.

Printre lucrurile la care Maia Sandu va face reclamă s-ar putea număra pariuri, împrumuturi de bani, restaurante, hoteluri, vinuri sau chiar profiluri de instagram de-ale vlogherilor moldoveni.

Primul influencer care a dorit reclamă de la Maia Sandu pe Facebook este chiar Emilian Crețu: „Din păcate lumea nu-mi mai privește video-urile ca înainte, de aceea cred că am să plătesc doamnei Președinte pentru reclamă să mă lase să apar într-un video de-al ei ca baba Dora, o să fie foarte super. Mai ales că în acel video va fi și ea unde va zâmbi și va arăta lumii că eu sunt amuzant.” – ne-a declarat actorul. Totuși, președinta va refuza să facă reclamă partidelor sau persoanelor politice, chiar dacă Socialiștii dar și Ilan Șor au anunțat că sunt gata să-i plătescă o sumă mai mare de bani doar pentru a fi promovați o dată pe pagina ei de Facebook.

Articole asemănătoare