Percheziții la Partidul Șor. S-au găsit bani și jucării cu logo-ul Partidului drept pe vârf

CNA a efectuat noi percheziții la Partidul Șor unde au descoperit mai multe milioane de lei care erau împărțite la protestatari și protestatare pentru a venit în PMAN. Totuși, oamenii de forță au mai descoperit și altceva ce i-a șocat de-a dreptul.

În timp ce efectuau perchezițiile, cei de la CNA au dat peste o cameră neașteptată, așa numită „camera de joacă” unde se aflau fel de fel de jucării pentru femei care, cel mai probabil, ar fi fost împărțite prin piață protestatarelor dar și unor protestatari:

„Nu ne-a venit să credem când am dat peste acele jucării pentru persoanele mature. Mai ales că au și logo-ul partidului Șor pe ele pentru a le reaminti protestatarilor de fiecare dată despre Șor. Jucăriile aveau etichete cu proveniența din Israel și potrivit investigațiilor noastre n-au fost împărțite doar femeilor, ci și bărbaților în mici culiocele alături de suma de bani pentru a le mulțumi de faptul că au luat parte la proteste. Culiocelele nu erau împărțite deodată, ci se dădeau mereu după protest când lumea se întorcea la Orhei.” – ne-a declarat o purtătoare de cuvând CNA. Ne-a contactat și o protestatară Șor, care a primit și ea o astfel de sacoșă în semn de mulțumire că a participat la protest. Aceasta ne-a rugat să-i păstrăm anonimatul fiindcă-i este rușine:

„Eu am dormit două nopți în cort în capitală și am primit purmă când m-am întors o sacoșă în care era un mesaj de mulțumire, o mie de lei și o jucărie de asta pe care am și încercat-o acasă. Am pus-o în priză și o perioadă a mers, dar a doua zi ea s-a ars că nu era calitate bună. De-ați ști ce-am tras, când m-a curentat odată apăi am țipat și-mi era tucmai să chem salvarea, dar îmi era tare rușine. Mai mult nu mai iau nicio jucărie nică de la ei că doamne ferește pățeam ceva mai rău.” – ne-a declarat femeia care n-a dorit să se așeze pe scaun în timpul interviului.

Un insider din interiorul partidului Șor ne-a asigurat că, de fapt, colecția de jucării ar aparține Marinei Tauber care n-a mai știut ce să facă cu ele, așa că le-a lipit logo-ul partidului și a hotărât să le cadoneze celor mai fidele protestatare.

Articole asemănătoare