Peste 5000 de moldoveni s-au vaccinat: „Cipul introdus în venele brațului îți încarcă telefonul”

Moldfy

Noul vaccin anti Covid-19 deja ar fi fost testat de peste 5000 de moldoveni, care spun că la moment se simt bine și nu au careva simptome. Vacinul anti-Covid19 dezvoltat de firma farmaceutică Pfizer vine cu un micro-cip care este inclus în braț și pentru care va trebui cumperi un abonament lunar ce costă 250 sau 1000 de lei. Mai multe detalii în acest articol.

Printre funcțiile pe care cipul dezvoltat de Microsoft le are, se numără posibilitatea de a-ți încărca smartphone-ul fără un încărcător, disponibilă pentru ambele abonamente. Pur și simplu pui spatele telefonului pe brațul în care ai fost vaccinat, iar telefonul ți se încarcă prin tehnologia inductivă. În abonamentul de 1000 de lei lunar, cipul emite frecvențe de wifi și conține un GPS care funcționează non-stop dar și alte funcții precum măsurare a tensiunii, a nivelului de zahăr dar și un alt cip care ți se introduce în ureche și conține asistentul vocal Amazon Alexa pe care îl poți auzi doar tu.

L-am contactat pe unul dintre primii moldoveni care a primit atât vaccinul cu cip cât și asistentul vocal și acesta ne-a împărtășit că asistentul vocal ar avea câteva erori, dat fiind faptul că acesta uneori pornește brusc niște piese de-ale lui Johy Davis, programatorii IT moldoveni împreună cu medicii virologi ar lucra însă la remedierea acestei probleme.

Înainte de a primi vaccinul cu cip, trebuie să semnezi mai multe documente importante pe care ar fi bine să le citești. Unul dintre aceste documente prevede că guvernul Republicii Moldova primește dreptul de a-ți activa sau dezactiva cipul din vaccin oricând, de a vedea unde arată GPS-ul că te afli și de a-ți dezactiva wifi-ul dacă nu plătești abonamentul la vreme. În plus, guvernul va aloca peste 100 de milioane de lei pentru a dărui abonamente grauite tuturor deputaților, politicienlor și pensionarilor.

Postarea anterioară

Ion Ceban își deschide propria stomatologie: „Acum o să vă socot dinții la toți”

Următoarea postare

Și Țuțu își lansează Partid Politic: Partidul Trenirovkă și Abed

Related Posts