Plahotniuc a vrut să întoarcă miliardul, dar s-a răzgândit după ce Maia Sandu i-a retras Ordinul Republicii

Vești proaste pentru Republica Moldova. După ce fostul șef de partid al PDM Vladimir Plahotniuc a furat un miliard din bugetul țării și a fugit cu el peste hotare, Maia Sandu i-a retras acestuia Ordinul Republicii pe care el l-a primit în anul 2014. Totodată, din cauza retragerii Ordinului, Plahotniuc nu ar mai avea de gând să întoarcă banii înapoi.

Într-un interviu la unul dintre fostele sale canale TV, Vladimir Plahotniuc a declarat că ar fi avut de gând să întoarcă înapoi miliardul pe care acesta declară că l-ar fi împrumutat și nu furat, dar din cauza că i s-a retras ordinul Republicii, acum acestuia i-ar „arde curul” și nu mai are de gând să întoarcă miliardul înapoi.

Cu toate că nu știm încă unde se află Plahotniuc, o sursă anonimă ne-a contactat și ne-a dezvăluit că acesta s-ar afla la reședința de la Sadova a lui Igor Dodon, unde cei doi se văd de câteva ori pe săptămână, împart culioace și pun țara la cale. Tot sursa anonimă ne-a mai declarat că Dodon ar urma să dea vina pe Maia Sandu că nu se întoarce miliardul, fiind că aceasta nu trebuia să-i retragă lui Plahotniuc Ordinul.

Articole asemănătoare