Plahotniuc a vrut să întoarcă miliardul, dar s-a răzgândit după ce Maia Sandu i-a retras Ordinul Republicii

Moldfy

Vești proaste pentru Republica Moldova. După ce fostul șef de partid al PDM Vladimir Plahotniuc a furat un miliard din bugetul țării și a fugit cu el peste hotare, Maia Sandu i-a retras acestuia Ordinul Republicii pe care el l-a primit în anul 2014. Totodată, din cauza retragerii Ordinului, Plahotniuc nu ar mai avea de gând să întoarcă banii înapoi.

Într-un interviu la unul dintre fostele sale canale TV, Vladimir Plahotniuc a declarat că ar fi avut de gând să întoarcă înapoi miliardul pe care acesta declară că l-ar fi împrumutat și nu furat, dar din cauza că i s-a retras ordinul Republicii, acum acestuia i-ar „arde curul” și nu mai are de gând să întoarcă miliardul înapoi.

Cu toate că nu știm încă unde se află Plahotniuc, o sursă anonimă ne-a contactat și ne-a dezvăluit că acesta s-ar afla la reședința de la Sadova a lui Igor Dodon, unde cei doi se văd de câteva ori pe săptămână, împart culioace și pun țara la cale. Tot sursa anonimă ne-a mai declarat că Dodon ar urma să dea vina pe Maia Sandu că nu se întoarce miliardul, fiind că aceasta nu trebuia să-i retragă lui Plahotniuc Ordinul.

Postarea anterioară

Dodon surprins beat și cu banca de tușonkă sub braț în fața Parlamentului chiar de ziua sa de naștere

Următoarea postare

În loc să ajungă pe planeta Marte, Roverul NASA a aterizat pe un deal de la Cărpineni

Related Posts