Plahotniuc revine acasă de sărbători: „M-am zakalibit peste hotare”

Surpriză de zile mari din partea fostului politician din republica Moldova Vlad Plahotniuc. Acesta ar avea de gând să revină acasă în perioada sărbătorilor pascale pentru a-și revedea părinții și rudele dar și pentru o întâlnire cu Dodon.

În cadrul unui interviu pentru Publika TV, fiind aflat în Elveția acesta a declarat că urmează să revină acasă pentru a sărbători Paștele în sânul familiei dar și pentru a-l întâlni pe Dodon, căruia acesta i-ar datora o sacoșă de tip „culiok”. Întrebat ce s-ar afla de această dată în sacoșă, Plahotniuc a declarat reporterului:

„Am cumpărat și eu de la Elveția niște ciocolate pentru copiii lui Dodon, asta se află în culiok, gata?… Să știți că toți cred că eu am furat miliarde și că sunt bogat, dar acest lucru nu este adevărat. Eu doar sunt om credincios, m-ați văzut pe la biserică, ce-i cu voi? Sincer să vă spun, m-am zakalibit peste hotare, vreau acasă și mi-e dor de satul natal și vă promit că o să vin acum de Paști, mie nimeni nu-mi poate face nimic fiind că nu-s eu vinovat”

Mai mulți analiști politici de la noi cred însă că situația arde și că aceasta ar fi o tactică din partea lui Plahotniuc, doar pentru a-l speria pe Dodon, care zilele trecute și-a luat zborul în Rusia și ar avea de gând să se întoarcă peste două săptămâni, exact în ziua în care Plahotniuc vrea să părăsească din nou țara.

Articole asemănătoare