Plânsete și răcnete amare la Bălți după ce Tauber a fost exclusă din cursă

Sute de oameni s-au îngrămădit la Bălți pentru a o susține pe Mariana Tauber din Partidul ȘOR după ce instanța de judecată a decis ca Tauber nu mai poate deveni primăriță acolo. Oamenii au bocit și au răcnit în gura mare.

Oamenii s-au îngrămădit încă dis de dimineață din cauza că primii o sută de oameni prezenți la protestul de susținere au primit câte o porție gratuită de mici și două kilograme de zahăr din partea partidului ȘOR. Printre protestatari se află și o femeie în vârstă de 49 de ani supărată că a venit prea târziu și nu a mai primit porția de mici. Femeia la fel a început a plânge:

„Bandițî, de ce au exclus pe doamnă Tauber de la alegeri la primar? Ea venea de fiecare dată cu domnu Șor și ne dădea de mâncare, ne dădea cereale și diferite feluri de grăunțe. Tare ne-am bucurat că va deveni și primar în Bălți doamna Tauber fiindcă ea știe bine a vorbi și tot timpu face lucruri bune alături de domnu Șor, mă doare în inimă.” – ne-a declarat femeia vorbitoare de limbă Rusă în timp ce bocea. A apărut și Tauber în fața mulțimii pe care la fel a copleșit-o durerea și nu s-a putut abține: „Dragi Bălțeni, mă apucă amarul că eu pentru voi am vrut să construiesc Monaco aici la Bălți fiindcă bani ne-au mai rămas și avem din ce. Nu înțelegem această decizie și o vom ataca în instanța de la Europa pentrucă credem că această acțiune este un atac foarte grav la adresa tuturor. Vă mulțumesc.” – le-a citit Mariana Tauber de pe foaie tuturor Bălțenilor prezenți la eveniment.

Articole asemănătoare