Platon revine acasă: „Daţi-i pace Nataşei mele, eu pentru dânsa ușid omul”

Noi amenințări din partea omului de afaceri Veaceslav Platon care se află în Anglia. După ce a ieșit la iveală că Natalia Morari, jurnalistă de la TV8, are un copil de la el, mii de internauți au început să o critice. Platon însă a ieșit cu amenințări către toți cei care i-o critică pe Natașa.

Veaceslav Platon a ieșit în fața internauților amenințându-i să nu o critice pe Natalia Morari și s-o lase în pace: „Lăsați-o în pace pe Natașa mea, că ea nu v-o făcut nimic. Și vapșe lăsați-mi familia în pace și nu mă zakalibiți atâta. Dați-i pace Natașei mele, eu pentru dânsa ușid omul și eu promit că o să mă întorc în Moldova și-am să vă iau pe toți sub ac de cojoc. Iar presei din Moldova îi transmit să nu se amestece tare, eu dacă revin în Moldova vă închid pe toți, vă închid toate canalurile și interneturile mrazilor ce sunteți voi” – s-a arătat Platon înfuriat rău într-un live de pe Instagram.

Pe de-o altă parte, Natalia Morari a ieșit mai apoi cu un mic spot la TV8 vorbind despre declarațiile lui Platon: „Vă rog să nu luați tot în serios ce a spus Slavic că el e oleacă supărat pe toată asta și nu se poate calma deja de azi de dimineață, dar o să se calmeze spiritele și totul o să fie bine, o să vedeți. Eu curând o să mă reîntorc și în rest doamnelor și domnilor eu vă zic o seară bună, vă urez sănătate și îmi cer scuze că s-a întâmplat cum s-a întâmplat, dar ce să faci, știi cum e când te apucă iubirea” – și-a luat Natalia Morari adio de la telespectatorii săi fideli cu lacrimi în ochi.

Totuși, internauții nu se lasă intimidați de Platon și-l îndeamnă să se întoarcă în Moldova, printre comentatori se află și unul dintre jandarmii care lucrează la Penitenciarul Numărul 13: „Veaceslav, vino în Moldova dragă, noi te așteptăm cu mare drag. Avem celule numa bine vopsite și dodate cu paturi noi nouțe din cărămidă. Noi te așteptăm să revii” – l-a încurajat lucrătorul de la penitenciar pe Platon.

Chiar și câțiva analiști politici de la Publika s-au dat cu opinia. Aceștia cred că Natalia Morari nu ar fi ajuns într-așa o situație penibilă dacă s-ar fi protejat cum se cuvine, dar nu exclud faptul că relațiile între jurnaliste și corupți ar fi la modă, precum fosta relație dintre jurnalista Angela Gonța și Vlad Filat.

Articole asemănătoare