Mai mulți jurnaliști și reporteri au adormit astăzi la discursul Nataliei Gavriliță

Mai mulți jurnaliști dar și cameramani au adormit astăzi chiar la discursul Nataliei Gavriliță, Prim-Ministrul Republicii Moldova care conduce Guvernul. Din cauza discursului care a durat trei ore, unii jurnaliști n-au mai putut răbda.

Mai mulți jurnaliști dar și cameramani n-au prea înțeles despre ce mergea vorba astăzi la discursul Nataliei Gavriliță, așa că au adormit. Când s-a ajuns în runda finală de întrebări, Gavriliță n-a mai primit nicio întrebare pe motiv că foarte puțini jurnaliști au mai rămas în sala Guvernului, iar restul fie au părăsit-o, fie au adormit:

„Ucraina ăăă este țara în care ăăă la moment, ăăă, este criză și tot felul de grâu lipsește din hambare. Ăă, acest lucru înseamnă și pentru Republica Moldova nu ceva bun pentru căăăă, și la noi grâul crește însă nu atât de mult precum crește în țara vecină care, ăăă, la momentul actual este afectată de un război cu cealaltă țară a lor vecină ăă, care este Rusia. Nu ne este foarte ușor să gestionăm situația pentru căăăă, gestionarea situației în acest moment este ăă, destul de greu de gestionat datorită faptului căăăă în țara vecină este o crizăăăă, după cum cunoaștem cu toții. Totodată vreau să vă comunic căăă, datorită faptului căă…” – vorbea Natalia Gavrliță chiar în timp ce mai mulți jurnaliști deja adormiseră. După ore bune de discurs, cameramanii și reporterii de acolo s-au trezit.

„Doamnă Gavriliță, poate data viitoare încercați să vorbiți puțin mai la subiect și pe înțelesul tuturor cetățenilor? Eu sincer să vă spun nu v-am înțeles, chiar de-s vorbitor de limbă română am avut unele obstacole în a discifra ce tocmai ați vrut să ne comunicați. Dar ce să mai vorbim despre vorbitorii de rusă de la noi care au învățat sau învață româna? Eu cum să vă înțeleagă sărmanii?” – a întrebat-o o reporteriță pe prim-ministră.

„Nu știm nimic în acest sens domnișoară, ăăă, pentru căă la moment avem crizăă. Dar ăă, noi o să ne conformăm și vom reveni cu un răspuns în acest sens, ăă, cel mai probabil când criza se va termina.” – i-a răspuns Gavriliță reporteriței nemulțumită că și colegul ei cameraman a adormit în timpul discursului, filmând din greșeală pereții în loc s-o filmeze pe prim-ministră.

Articole asemănătoare