Povestea lui Ion, un medic din Chișinău care a tratat 69 de paciente de Covid

Domnul Ion Grosu, un adevărat erou de la un spital privat din capitală, ar fi reușit să salveze viața a 50 de paciente care sufereau de noul tip de Coronavirus SARS Covid-19, asta în decurs de o lună. Care erau remediile doctorului și ce poveste stă în spatele medicului nostru erou, aflați în acest articol.

Domnul Grosu ar fi încheiat studiile la Universitatea de Medicină din Chișinău încă în anii 2013, după care ar fi decis să meargă printr-un program universitar în Statele Unite, acolo unde a lucrat la clinica Naughty America din orașul american Virginia. După 3 ani de muncă grea, acesta a decis să se întoarcă înapoi în Republica Moldova ca să vindece lumea la noi acasă. L-am sunat pentru a-l întreba ce l-a atras înapoi acasă, iar acesta ne-a început a povesti:

„Știți, acasă e acasă. Acolo în Statele Unite mă simțeam cumva străin. Munca zilnică era pentru mine obositoare și mă epuiza complet, nu aveam timp de viața personală. Aici în Moldova am înțeles un lucru: Pacientele de la noi le poți trata cu anumite remedii naturale, fără a le administra oarecare medicamente. Nu o să spun cum le tratez, am eu secretele mele și codul Aristoteles pe care nu ne este permis nouă medicilor să-l divulgăm, dar vă pot spune că secretul stă în gât.”

Din cauza că domnul Ion Lungu avea de lucru, nu am vrut să-l distragem dar am continuat să cercetăm viața medicului care a devenit erou peste noapte. Am mai putut afla că acesta a făcut un an de practică ca pompier, unde la fel a salvat viețile a sute de oameni. Ce erou este domnul Ion Lungu, merită tot respectul și aplauzele noastre.

Domnul Ion pe vremea când era pompier
Articole asemănătoare