Premieră de hramul Capitalei. Actrița moldoveană Alyssa Bounty, Dorin Galben şi alţi actori autohtoni vor juca o piesă de teatru

Premieră pentru Republica Moldova chiar de hramul orașului Chișinău după ce la un teatru din Capitală ar urma să urce pe scenă nimeni alta decât actrița pentru adulți Alyssa Bounty, actorul Dorin Galben și alți doi actori străini.

Încă nu se știe despre ce va fi piesa teatrală, cert este însă faptul că doar persoanele peste 18 ani vor avea acces iar biletele încep de la 300 de lei până la o mie de lei. Organizatorii se arată mulțumiți de cererile de bilete:

„Interviul pe care l-ați văzut cu Dorin Galben și actrița pentru filme de adulți a fost doar un trailer, însă adevăratul interviu va avea loc chiar aici pe scenă de ziua orașului nostru. Evident vor intra doar adulții, fiindcă acest eveniment este unul privat care nu este destinat copiilor. Din fericire vor mai veni și doi alți actori de peste hotare care la fel vor fi intervievați, am putea să vedem chiar și unele practice, de aceea prețul biletului este atât de mare. Locul evenimentului va fi divulgat chiar de către Dorin Galben în următorul său interviu cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky. Fiți cu ochii pe noi.” – ne-a declarat organizatorul evenimentului care ne-a asigurat că piesa teatrală va fi deschisă de primarul Capitalei.

Reamintim că recent Dorin Galben a postat un interviu cu unica actriță pentru filme de adulți din Republica Moldova, Alyssa Bounty. Mai mulți internauți au criticat-o pe actriță de ce și-a ales un nume de scenă de la o ciocolată străină “Bounty”, în loc să susțină producția autohtonă și să-și aleagă un nume de la vreo ciocolată Bucuria precum “Alyssa Griliaj”, “Alyssa Brăndușa” sau chiar “Doinița Bucurel” – care ar suna cu mult mai moldovenesc. Actrița se gândește să-și schimbe numele.

Articole asemănătoare