Premiul Nobel în Medicină se duce către toți experții de pe Facebook care s-au dat cu opinia referitor la COVID-19

Situație interesantă la Academia de Științe a Moldovei. Neștiund pe cine să mai premieze în acest an, aceasta a hotărât să premieze toți comentatorii de pe Facebook sau chiar și Odnoklassniki care au scris de-a lungul pandemiei comentarii cu opinia lor referitor la COVID-19. Se estimează că aproximativ 300,000 de moldoveni urmează să primească premiul pentru opiniile lor.

Contactați de echipa noastră, medicul Sergiu R. din cadrul Academiei de Științe din Moldova ne-a declarat: „Persoanele care se dau cu opinia pe Facebook ne-au ajutat mult în pandemie, ele ne-au arătat că se pricep mai bine decât medicii virologi de la noi care au studii superioare.”

Drept exemplu, medicul ne-a dat-o pe Anișoara Pedichiură la Comandă de pe Facebook, care într-o postare susține că ar fi descoperit cum Bill Gates deja ar fi început să pună cipuri oamenilor și cum tehnologia 5G ne-ar face să zbierăm ca caprele, în loc să vorbim.

Întrebarea care se pune însă este dacă cei 300 000 de moldoveni experiți de pe Facebook se vor prezenta la înmânarea Premiilor Nobel, dat fiind faptul că la eveniment va trebui de purtat mască.

Postarea anterioară
ceban

Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a pornit cu familia în vacanță la OrheiLand dar a ajuns din greșeală în Egipt.

Următoarea postare

Tânărul care a căzut de la etajul Mall-ului pentru un TikTok: „Am crezut că-s Spider Man, că azi dimineață m-a mușcat un păianjen”

Related Posts