Preot din Edineț îndeamnă enoriașii să voteze PSRM, că altfel vor arde în iad

Declarați șocantă al unui Preot de la Edineț. Acesta a îndemnat enoriașii prezenți la slijbă să voteze PSRM, astfel aceștia nu ar mai putea avea parte de împărăția cerurilor și vor arde în focurile iadului pentru o veșnicie.

Preotul Afanasie Teodoar a oficiat ca de fiecare dată vicernia de miercuri, după care a ținut enoriașilor o predică ca de fiecare dată, declarând printre altele: „… Împărăția cerurilor înseamnă Partidul Socialiștilor în frunte cu domnul Dodon – apărător al neamului și poporului. Pe 11 Iulie trebuie numaidecât să mergem și să alegem PSRM, să ne îmbrăcăm în haina nouă cum spun sfinții părinți. Și să știți că dacă pe 11 Iulie nu votați PSRM, veți arde în iad fiind chinuți în focuri groaznice, nici nu vă puteți închipui.“

Mai mulți cetățeni s-au înfricoșat de avertizarea preotului și au declarat că vor vota neapărat Socialiștii, mai ales că recent le-au și cadonat câte 700 de lei: „Trebuie de votat numai decât partidul ista pe care o spus preotul că nu cumva eu doamne ferește să ard în iad, eu și așa îs la sfârșitul bătrâneții și asta îmi mai trebuie“ – ne-a declarat baba Frosina de 80 de ani, o enoriașă care vizitează Biserica în fiecare seară.

L-am contactat pe preot pentru a-l întreba dacă crede că e corect să se amestece în politică, iar preotul la rândul său ne-a declarat că el pur și simplu le-a transmis oamenilor ce ar fi visat noaptea trecută iar restul lucrurilor nu ni le poate divulga, fiind că ar fi taine duhovnicești.

Reamintim că preotul dat deține totodată 2 mașini de lux și o casă cu trei etaje în Edineț. Acesta este des vizitat de Socialiști iar potrivit cunoscuților, Dodon l-ar vizita pe preot mai ales în posturi pentru a mai face un grătar și a juca o partidă de cărți.

Articole asemănătoare