Președintele Statelor Unite Joe Biden le-a urat tuturor moldovenilor un Paște Fericit

Felicitări de Paște pentru toți moldovenii chiar de la Casa Albă. Președintele Statelor Unite Joe Biden le-a urat pe Twitter un Paște Fericit tuturor moldovenilor care sărbătoresc mâine Paștele.

Președintele Joe Biden, care are niște rădăcini și în Republica Moldova, a ținut să-i felicite cu sărbătorile Pascale și pe toți moldovenii care sărbătoresc mâine Paștele.

„Dragi prieteni, urez un Paște ortodox Fericit tuturor moldovenilor evrei și ortodocși care sărbătoresc Paștele în această perioadă. Apropo, bunicul meu este din Căușeni, Republica Moldova.” – a scris Biden pe Twitter în mesajul său. Acesta n-a ezitat să-l menționeze și pe bunicul său Serghei Biden care a trăit în Căușeni și pe care, în copilăria sa, președintele Statelor Unite mai obișnuia să-l viziteze din când în când.

Acesta nu este primul său mesaj de felicitare. Și de Crăciun Biden le-a urat tuturor moldovenilor de pretutindeni sărbători fericite și le-a promis câteva zeci de milioane de dolari în bugetul de stat chiar din partea Americii.

Totuși, potrivit mai multor purtători de cuvânt de la Casa Albă, Biden mai obișnuiește din când în când să inventeze unele lucruri din cauza vârstei. Recent acesta a declarat că bunicul său ar provenit din Canada, după ce i-a felicitat pe Canadieni cu ziua țării lor.

Articole asemănătoare