Prezentatoarea Vorbește Moldova a părăsit studioul: M-am săturat de nebuni

Situație neobișnuită la șoul televizat Vorbește Moldova unde sunt invitate tot felul de persoane cu tot felul de probleme. Sătulă de nebunii care vin pe acolo, prezentatoare show-ului a hotărât în timpul unei emisiuni să părăsească studioul pentru câteva minute pentru a face o mică pauză.

La emisiune ar fi fost invitate două femei vecine dintr-un sat care se sfădeau pe motiv că în ultima vreme găinile uneia îi tot intră pe sub gardul alteia și-i mănâncă roada din grădină. Vecina deranjată se plângea că data trecută găinile s-ar fi găinățat pe pătrunjelul pe care mai apoi l-a pus neobservat în zeamă.

„Fa ninormal-o, găinile tale o sărit gardu și ni-o șiuchit tot de prin grădină. Din spricina ta am mâncat alaltăieri borș cu găinaț de găină că n-am observat când au făcut rahatul în grădină. Am să vorbesc cu Feghea că el are o pușcă și dacă-ți mai văd găinile în grădină am să ți le împușc” – s-a arătat nemulțumită vecina ghinionistă. În replică, cealaltă vecină i-a reproșat: „Auz fa, coțofano.. da tu când avei capră și eu te lăsam s-o aduci la țap pe degeaba, o dată o căldare de lapte nu mi-ai dat. Și fel de vecină ești tu? Să nu pui mâna pe găinile mele că am să-ți sar gardul și am s mă piș pe pătrunjelul tău.” – a declarat cealaltă vecină înfuriată.

Încercând să calmeze femeile, prezentatoarea emisiunii Vorbește Moldova a hotărât să părăsească studio-ul pentru a lua o gură de aer și o mică pauză pentru a-și reveni în fire. Peste jumătate de oră moderatoarea a revenit însă înapoi în studio continuând emisiunea: „Numai oameni păliți la cap vin la emisiunea asta, eu deja m-am săturat de nebuni sincer să vă spun. Dar haideți să continuăm. În această seară vorbim despre o vecină care o acuză pe alta că găinile i-ar intra în grădină și i-ar mânca roadele sau chiar s-ar găinăța pe ele.” – a spus mai apoi prezentatoarea după ce a revenit din pauză.

A intervenit însă și o influencera de pe Instagram pentru a se da cu opinia: „Eu cred că doamna Natalia are dreptate. Fiind că garantat peste 90% dintre găinile crescute la sate din păcate nu se pot comporta ca niște animale domestice, ci ca niște animale sălbatice și sar gardul să ciuchească grădina vecinului că acolo roada îi mai bună ca acasă. Noi la sat în copilărie tot am avut niște pușlamale de vecini, să le zic așa, și din cauza lor în grădina noastră intrau găinile lora. Doamnă Elvira, eu cred că data viitoare când găinile vecinei vor intra în grădina dumitale, luați-le de acolo și închideți-le într-un beci undeva și puneți-le pe ouă, iar apoi vindeți ouăle ca să vă puteți recupera cumva roada distrusă de găinile vecinei”

Emisiunea a fost însă iarăși întreruptă un pic după ce regia a fost anunțată că specialistul care tocmai urma s-o interogheze pe o vecină la testul poligraf (detectorul de minciuni) se afla de vreun sfert de oră la toaletă și nu avea de gând să iasă de acolo.

Articole asemănătoare