Prima sa zi în Moldova. Ronaldo prins fără bilet de troleibuz, bătut și amendat

Ghinion pentru fotbalistul suedez Cristian Ronaldo, care a ajuns la Chișinău împreună cu echipa sa Real Madrid pentru a jucat împotriva echipei moldovenești Sheriff.

Acesta a fost prins în troleibuz chiar de către control după ce atât el, cât și echipa sa, nu și-au procurat bilete de 6 lei pentru troleibuz în timp ce mergeau să viziteze strada Ștefan Cel Mare. Atât controlorii cât și taxatoarea au rămas dezamăgiți de fotbalistul portughez și l-au și amendat cu o amendă usturătoare:

„Și ce dacă-i fotbalist? Crede că poate merge gratuit în troleibuz sau ce? Biletele trebuie procurate de toți, inclusiv de fotbaliștii portughezi. Domnul dat n-a dorit să cumpere bilet și era prea ocupat cu facerea pozelor și darea de autografe persoanelor aflate în troleibuz, așa că n-am putut să-i vând un bilet și am chemat controlul. A mers câteva stații fără bilet și a vrut să se dea jos fără ca să plătească, păi așa ceva nu merge. Eu dacă mă duceam acolo la Portugalia apăi plăteam pentru transportul public că altfel nu-i omenește.” – ne-a declarat Galina Cernei, taxatoare de troleibuz care a îndrăznit și i-a plesnit o palmă marelui fotbalist fiindcă s-a enervat pe el. Pe de-o altă parte, fotbalistul portughez s-a arătat foarte indignat de faptul că a trebuit să procure un bilet și pentru faptul că a plătit și amendă, dar a și mai fost și pălmuit pe nedrept.

„Nu m-am așteptat la așa ceva de la Republica Moldova. Păi eu sunt Cristiano Ronaldo, printre cei mai buni fotbaliști din lume. Eu în alte țări merg gratuit chiar și în avion, dar aici mi s-a cerut să plătesc biletul. Mai ales că eu aveam la mine doar dolari și nu puteam plăti cu lei, mi-au fost refuzați cei 10 dolari pe care și așa avea să-i plătesc. O nerușinare totală, a dat în mine fără rușine, uitați-vă ce mi s-a mai înroșit obrazul drept, nemernică de femeie.” – s-a arătat indignat fotbalistul care a fost nevoit să plătească o amendă de zece mii de Euro din cauza că nu și-a cumpărat bilet de troleibuz în lei.

Astfel, aceasta ar fi cea mai mare amendă încasată vreodată de la vreun călător fără bilet de călătorie din Capitală.

Articole asemănătoare