Primăria Capitalei cadoneză prezervative gratuite cu ocazia Zilei Copilului

Cu ocazia zilei de 1 Iunie a copilului Primăria Capitalei în frunte cu Ion Ceban dar și niște deputați socialiști au hotărât să dăruiească câte un pachet de prezervative Durex gratuit tuturor perechilor tinere dar și celor căsătoriți cu vârstele între 16 și 50 de ani.

Ideea i-ar fi venit unui membru al PSRM care crede că în republica Moldova s-ar naște prea mulți copii iar acest fapt ar trebui stopat, din cauza că și statul trebuie să investească mulți bani într-un copil: spre exemplu pentru îndemnizații, construirea școlilor sau terenurilor de joacă pentru copii.

Deputatul socialist crede că banii care se investesc în copii ar putea fi investiți mai bine în întoarcerea miliardului sau în construirea drumurilor. Acesta crede că prezervativele gratuite ar putea într-adevăr ajuta unele perechi să se protejeze și să nu mai dea naștere copiilor care în ziua de azi și așa ar fi o povară financiară.

Și Dodon, apărător al familiei tradiționale și patriot înrăit, salută ideea de a împărți prezervative gratuite. Acesta crede că această măsură va stopa tinerii de la face prostii, așa cum ar fi făcut el în tinerețe lăsând câteva colege de partid gravide fără să dorească. Campania va fi finanțată în mare parte de Partidul Socialiștilor care are un parteneriate cu o firmă din Ucraina producătoare de prezervative din cauciucuri de tractor.

Articole asemănătoare