Primăria îndeamnă cetățenii să stingă caloriferele pe timp de iarnă: „Peurmă să nu vă plângeți că n-aveți bani”

După ce în ultima vreme tot mai mulți cetățeni se plâng de prețurile crescute ale gazului și energiei, Primăria Capitalei se pare că a găsit o soluție care i-ar ușura pe toți Chișinăuienii. Aceasta îndeamnă să se renunțe la încălzirea apartamentelor pentru a economisi bani.

Prețurile din ce în ce mai mari ale energiei și gazului au fost discutate și la primărie într-o conferință cu primarul Ion Ceban. Angajații Primăriei se plâng că din cauza creșterii gazului și a energiei acetora nu le mai ajunge salariul și cer majorarea salariilor.

Primarul Primăriei Chișinăului Ion Ceban ar fi găsit însă o soluție. Acesta a ieșit cu o adresare atât în fața angajaților cât și cetățenilor capitalei: „Eu înțeleg că se scumpește și căldura, și lumina… și ce să facem? Cea mai bună modalitate este pur și simplu de a nu porni căldura, eu vă îndemn pe toți pur și simplu să stingeți caloriferele pe timp de iarnă și să vă îmbrăcați în scurte prin casă și cu fularul. Dacă nu o faceți deja treaba voastră, peurmă să nu vă plângeți că nu aveți bani, fiind că eu v-am avertizat pe toți” – ar fi atenționat Ion Ceban cetățenii.

De aceeași părere este și bunul prieten al lui Ceban Igor Dodon care a revenit recent din Rusia dezamăgit că Putin nu a vrut să scadă prețurile la gaz. „Eu cu Galina mea și cu copiii iarna ne încălzim cu lemne că-s mai ieftine și aiestea le găsești și prin pădure pe degeaba. Așa că încălziți-vă cu lemne dragi cetățeni, nu vă diorgăiți și nu vă plângeți de prețurile mari la căldură. Ce v-ați așteptat cu noua conducere? Iaca când eram noi Socialiștii în Moldova era cu mult mai bine. Măcar mai venea și Kirkorov pe la noi cu câte un concert și atmosfera era mai altfel…” – a declarat Dodon venit și el în fața mulțimii de angajați de la primărie.

Articole asemănătoare