Tauber sunată de Primarul din Monaco: „Te rog nu ne mai fă de râs”

Primarul Monaco a sunat-o astăzi pe Mariana Tauber, care recent a acumulat cele mai multe voturi în Turul 1 al algerilor din Bălți, și a rugat-o să se oprească atâta să compare Orheiul cu Monaco și să promită oamenilor că și din Bălți aceasta va face un Monaco.

După ce a aflat din presă că Mariana Tauber împreună cu Ilan Șor tot menționează Monaco de fiecare dată și le promite cetățenilor că vor transforma Orheiul și Bălțiul în Monaco, primarul orășelului-țară din Franța s-a arătat supărat de această comparație și a telefonat-o personal pe Mariana Tauber pentru a o ruga să nu mai menționeze Monaco și să-și facă publicitate pe seama acestui orășel.

„Am rugat-o pe doamna Tauber: nu ne mai fă de râs. Noi din Franța am aflat ce se petrece în săraca țară Republica Moldova, am aflat despre miliardele furate și când am mai auzit-o și pe Tauber că-și compară orașele în care ea împreună cu Șor sunt primari, păi nu m-am mai putut abține. Monaco e un orășel construit din bani cinstiți, nu de pe bani furați. Acest lucru i l-am spus în față doamnei Tauber care pare să se fi supărat atât de tare încât mi-a închis telefonul.” – a povestit primarul de Monaco Georges Marsan la o conferință de presă.

O parte al unui cartier din Monaco, Franța. Sursa: Visitmonaco

După declarațiile din conferința de presă, Ilan Șor l-ar și fi telefonat pe primarul din Monaco pentru a-l amenința că-și va detona proprietățile de milioane pe care acesta le deține acolo și nu va mai investi în orășel așa cum o făcea înainte, ci va băga acele miliarde în Bahamas pentru că acolo tot nu prea trebuie de plătit taxe mari. Primarul Monaco i-ar fi însă pus lui Șor interdicție de a mai vizita acest orășel iar averea lui de acolo ar putea fi sechestrată de autoritățile din Franța.

Articole asemănătoare