Protestatară a sărutat icoana că n-a luat bani de la Șor: „M-a plătit Cavcaliuc”

Pentru a demonstra că n-a luat bani de la Ilan Șor așa cum circulă prin presă, o protestatară din Capitală a fost gata să sărute o icoană și să jure de trei ori în timp ce s-a învârtit prin împrejurul Catedralei.

Protestatara a fost gata să facă tot felul de ritualuri pentru a confirma faptul că nu Ilan Șor a plătit-o. Totuși, aceasta a recunoscut mai târziu că a fost plătită pentru a veni la proteste, dar nu de Șor:

„Eu mă jiur pe bunica, pe mama și pe tata că pe mine nu m-a plătit Ilan Șor în nici un caz. Nu m-a plătit nimeni ca să vin aici să protestez, eu am venit benevol să îngheț de frig în cort pentru a protesta, vedeț că eu îs răcită. Ce-i drept am primit un cadou bănesc în valoare de o mie de Euro de la domnul Gheorghe Cavcaliuc pentru ca să vin să protestez, dar ăsta a fost un cadou. Este diferență între un cadou bănesc și îtnre a plăti pe cineva. Dar chiar și dacă mă plătea Șor, vapșeta pe voi ce vă interesează cine mă plătește pe mine ce și cum? Ilan Șor o furat dar ne-a dat înapoi.” – ne-a declarat protestatara. O altă protestatară care la fel nega că a fost plătită de Șor, la fel susține că a plătit-o totuși Cavcaliuc:

„Domnul Șor pe noi nu ne-a plătit că pe noi nu ne cumpără nimeni cu una cu două. Banii nouă ni-i dă teotia Sfetlana în pliculeț săptămâna viitoare după protest, dar eu știu că banii aceia nu-s furați, ci ei pur și simplu ne plătesc pentru a ne mai da un ajutor. Că așa se face doar în țările cilivizate, nu? Statul plătește la lume bani, uitați-vă cum în Rusia dau bani la soldați să meargă la luptă, păi și nouă ne dă bani să ieșim la proteste și să behăim pe aicia.” – ne-a declarat o altă femeie.

Articole asemănătoare