PSRM pregăteşte transnistrenilor mici din carne de cal pentru 11 Iulie

Și în acest an Partidul Socialiștilor ar avea de gând să corupă cetățenii din Transnistria pentru a-i vota pe 11 Iulie. Un membru Socialist ne-a contactat anonim declarându-ne că socialiștii au de gând să le ofere celor din Transnistria mici pentru a fi votați.

Primele dovezi s-ar afla chiar într-un container la Tiraspol într-un subsol, acolo unde Partidul Socialiștilor țin toată carnea din care ar urma să fie gătiți micii pe 11 Iulie. Sursa anonimă care face parte din PSRM ne-a declarat:

„..Socialiștii împreună cu Comuniștii vor să dea în Prednistrovia mici și băutură ca oamenii să-i voteze și în acest an ca de fiecare dată. Carnea ei o țin sub podval la Tiraspol și acolo este amesticătură din carne de vită, de porc și chiar de cal. Majoritatea cărnii este expirată din alți ani care a fost ținută mult timp în frigidere. Unde s-a mai văzut așa ceva oameni buni, nu e normal ce se întâmplă, să mănânce ei carnea de cal nebunii“

Mai mult, Dodon însuși ar avea de gând să organizeze în Transnistria un concert cu Filip Kirkorov și Sofia Rotaru pentru a-i atrage pe cetățenii de acolo la votare. Totodată, transnistrienii care vor putea dovedi că au votat blocul Socialiștilor și Comuniștilor vor mai primi câțiva mici dar și câte cinci sute de lei din partea PSRM.

Articole asemănătoare