Putin a fost la Sadova să guste copturile Galinei: Mai nu s-a otrăvit

Moment neplăcut pentru Președintele Rusiei Vladimir Putin care a fost recent într-o vizită secretă la Sadova despre care presa a aflat abia acum. Acesta ar fi mâncat pâine coaptă de Galina dar s-ar fi otrăvit din cauza pâinii fiind nevoie de intervenția medicilor.

Situația s-ar fi întâmplat chiar în perioada Sărbătorilor Pascale care deja au trecut. Putin l-a vizitat pe Dodon într-o vizită neoficială pentru a-l întreba ce va face mai departe nefiind președinte al țării și cum are de gând să influențeze situația politică în favoarea Rusiei.

Mâncând însă pâine coaptă de Galina, Putin a avut nevoie de îngrijiri medicale dat fiind faptul că aluatul încă nu era destul de copt, Galina scoțându-l mai devreme din cuptorul copilăriei lui Dodon de la Sadova. Din păcate familia Dodon ar fi cumpărat doar câteva pâini de la Franzeluța pentru video-urile lui Dodon, dar pâinile au fost date repede de pomană iar Galina a fost nevoită să coacă.

În același timp, pentru ca data viitoare să nu se mai întâmple un astfel de incident, Galina Dodon s-ar fi certat cu fostul Președinte al r. Moldova spunându-i să nu o mai pună la copt pâine ci mai de grabă să-i cânte Dim Sigaret S Mentolom ca în tinerețe. Mai mult, Galina Dodon și-a cerut scuze de la Putin pentru a nu isca un război între Rusia și republica Moldova.

Articole asemănătoare