Usatîi l-a împușcat pe Dodon: „Măcar în joc dacă în realitate nu se poate“

Noutăți de ultimă oră după ce liderul Partidului Nostru Renato Usatîi l-a împușcat pe liderul socialiștilor Igor Dodon într-un joc online de împușcături – Counter Strike, pe care în republica Moldova îl joacă și alte mii de copii sub vârsta de 18 ani dar și adulți.

Renato Usatîi s-a lăudat Jurnaliștilor că l-a putut doborâ pe Dodon distrugându-l în întregime cu arma sa cumpărată recent în joc. Acesta spune că Dodon ar fi un slabak când vine vorba de jocuri video și că astfel Usatîi are ocazia să-l împuște măcar în joc dacă nu în realitate.

Mai mult, Usatîi a declarat că ar putea deschide un fel de Orheiland la Bălți care va fi numit Bălțiland unde tinerii începând cu vârstele de 14 ani vor putea merge la împușcat mistreți sau vrăbiuțe sau pur și simplu la antrenamente. Usatîi ar avea relații bune cu niște oameni de afaceri din Arabia Saudită care ar putea livra câteva pistoale de tip M1911, niște arme de tip AK-47 dar și câteva sute de grenade care vor fi lansate într-o sală specială creată la Bălți pentru astfel de exerciții distractive.

Dodon la rândul său (nickname Dodoncik) nu s-a arătat prea încântat fiind doborât de Renato Usatîi și a promis răzbunare. Acesta ar urma să angajeze niște copii din India care-l ajută la reclama pe Facebook să joace pentru el și în jocul cu împușcături pentru a câștiga și el măcar o dată împotriva lui Usatîi.

Postarea anterioară

Fetiță din Cimișlia l-a trimis pe Dodon în P#lă: „Asta ți-a transmis tata“

Următoarea postare

Avertizare de la Tauber: „Dacă nu mă votați pe 11 Iulie mă las de videochat“

Related Posts