Regina Angliei îi lasă averea sa unei moldovence: „A avut grijă de mine și m-a șters la bătrânețe”

Surpriză pentru o moldoveancă din Hîncești stabilită în Anglia de mai bine de 5 ani. Aceasta ar urma să moștenească o parte din averea Reginei Angliei, Elizabeta a II-a, fiindcă a avut grijă de ea la bătrânețe și i-a fost cea mai bună femeie de serviciu.

Marcica Cebotari din Hîncești, o moldovenacă în vârstă de 29 de ani care a studiat 3 ani la Academia de Studii Economice ASEM din Chișinău, a decis ca după studii să meargă totuși în Anglia fiindcă în R. Moldova oricum nu a găsit un loc de muncă, ca și mulți alți tineri care termină studiile. Acolo, ca prin noroc, aceasta a fost angajată ca servitoare la Palatul Regal al Reginei Angliei Elizabeta a II-a. Mai târziu, femeiii i-a fost încredințată chiar sarcina de a avea grijă personal de Regina Angliei care în public și-a dezvăluit mulțumirea dar și gratitudinea pentru Marcica pe care o numește Mary (Maria):

„Moldovencele chiar au mâini de aur, așa cum am simțit-o pe propria mea piele datorită Mariei. Femeia asta a venit tocmai din Moldova aici la Palatul Regal unde o cunosc deja de ani de zile și am încredere în ea. De fiecare dată când mergeam într-o vizită undeva, puteam să-i încredințez ei cheile. Tot ea a avut grijă de mine și m-a șters, m-a culcat pe-o parte atunci când nu mă simțeam prea bine. Din păcate englezoaicele noastre nu știu să aibă grijă de bătrâni, fiindcă mai demult am avut o altă femeie de serviciu din Hampshire care și-a bătut joc de mine. Îmi dădea zilnic aceeași mâncare și nici nu dorea să mă ajute să-mi îmbrac ciorapii, o nerușinare de femeie. În schimb, Maria a arătat fidelitate și mi-a demonstrat că nu este așa și că chiar are un suflet foarte bun, de aceea îi voi lăsa ei o parte din averea mea pe care am indicat-o în testament.” – a declarat regina Elizabeta a II-a în cadrul unei emisiuni la postul TV național BBC.

Pe de-o altă parte, moldoveanca ne-a confirmat că într-adevăr s-a ales cu o moștenire din partea reginei și s-a arătat pe de-oparte bucuroasă dar și nemulțumită fiindcă regina nu i-a lăsat și mai multă bogăție care, în opinia ei, i-ar reveni: „Da, mi-a lăsat câteva milioane de lire sterline și o cămeruță în palat, dar acestea sunt doar vreo 20% din bogăția pe care o deține și mi se pare prea puțin, fiindcă eu ca proasta am avut grijă de ea, i-am schimbat pampersurile și ori de câte ori a avut necazuri am fost de partea ei și am șters-o chiar la fund, păcat că mi-a lăsat așa de puțin. Lu feciorso ea i-a lăsat 25% și nu mi se pare normal, că feciorso nu venea cu o pâine la ea și și-a băgat piciorul în toate că nici nu mai avea grijă de mă-sa, și el la urmă primește mai mult decât mine? Păcat, să fi știut mai bine mergeam și studiam mai departe, îmi refăceam viața sau mă băgam la Italia și făceam curat la o babă mai bogată care la urmă îmi moștenea toată averea ei și vreo câteva case că acolo lumea-i bogată, dar nu doar câțiva bani în cruce și o cămeruță.” – s-a arătat nemulțumită moldoveanca care încă are grijă de regină până aceasta va deceda.

După ce Regina a aflat despre pretențiile moldovencei că ar urma să primească prea puțin avere, aceasta s-ar fi supărat rău și a anunțat că i-ar putea lăsa ba chiar și mai puțină avere decât a anunțat anterior fiindcă moldoveanca nu s-a arătat prea mulțumită ba chiar recent ar fi refuzat să-i aducă o cană cu apă fiind ocupată cu un TikTok.

Nu este prima dată când o moldovenacă moștenește o avere de atâtea milioane. Cu doi ani în urmă, o altă moldovenacă cu vârsta de 31 de ani care era căsătorită cu un italian de 74 de ani i-a moștenit bărbatului toată averea după ce acesta a decedat. Totuși, rudele bărbatului nu s-au arătat prea bucuroase de acest fapt și au atacat-o pe femeie în judecată cu succes.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Articole asemănătoare