Republica Moldova reintroduce armata obligatorie pentru toți TikTokerii

imagini simbol

La asta nu s-au așteptat. Astăzi autoritățile executive de la noi au votat în lectură finală o lege potrivit căreia toți TikTokerii de la noi cu peste 300 de mii de urmăritori vor fi impuși să meargă și să facă armată. Decizia a fost luată după ce în ultia vreme pe TikTok s-au găsit tot mai multe persoane care nu prea au ce face.

Noua lege i-a cam speriat pe Tiktokerii care cam toată ziua își tot fac o grămada poze cum țin o armă în mână, dar când dau de armată atunci mai nu-i apucă plânsul. Imediat după ce au aflat de legea care ar urma să-i impună să facă armată, Tiktokerii au ieșit revoltați pe TikTok și s-au plâns:

„Doamne ferește, cum să ne impună ei pe noi să mergem la armată? Așa o întrebare la conducere, dacă nu o să fim noi apă cine o să dee concursuri la tineret? Cine o să dee educație la tineret în genere? Fiindcă noi aicia pe TikTok punem lucruri educaționale, de exemplu îi învățăm pe tineri cum să facă bani prin jocuri de noroc sau prin pariuri de fotbal – acest lucru tinerii nu-l învață la școală. Da în genere o altă întrebare la Maia Sandu mă adresez acuma. Doamna Sandu, noi pe TikTok nu făcem nimica rău. Vă promit că mai mult nu o să amăgesc copiii să mă urmărească pe TikTok că chipurile peurmă îi urmăresc și eu înapoi, am greșit – dar vă rog, nu mă luați la armată fiindcă eu de mâine vreau să încep să fac Universitatea de Economie, chiar azi m-am înscris. Doamna Maia, eu fac TikTok cu dumneavoastră numai vă rog să ne lăsați în pace.” – s-a arătat speriat un vlogher de pe TikTok.

Pe de-o altă parte, în timp ce unii de pe TikTok nu vor la armată sub nicio condiție, alții s-au arătat chiar dispuși să meargă acolo pentru a face TikTok-uri mai departe:

„Voi vă închipuiți ce ciotka ar fi ca eu acolo să zbor cu vârtalioate și să împușc cerbi, și să pun toată asta pe TikTok? Păi aș îngrămădi o grămada urmăritori care m-ar urmări și aș face chiar și live-uri cu soldații de la armată unde am răspunde tot felul de întrebări și am face chiar și provocările pe care ni le zic urmăritorilor. Abia aștept să fiu recrutat.” – le-a declarat un alt TikToker fanilor săi într-un live după care a fost chemat de mama sa la mâncare.

TikTokerii care au vârsta de peste 18 ani, peste 300 de mii de urmăritori și stau toată ziua pe TikTok fără ca să facă ceva productiv pentru societate, ar urma să fie recrutați la armată. Astfel s-ar astupa dificitul de soldați de care țara noastră chiar are nevoie.

Articole asemănătoare