Revista VIP Magazin a reacționat și i-a oferit lui Voronin un nou Titlu

După declarațiile liderului Comuniștilor din ultima vreme, Vladimir Voronin, revista VIP Magazin a decis să-i retragă acestui titlul de Om al Anului și să-i ofere un nou titlu unic în istoria revistei: Titlul de demen al Anului 2022.

Zilele trecute Vladimir Voronin a ieșit în fața lumii făcând mai multe declarații controverse care au strănit fel de fel de reacții. Acesta a declarat că Ștefan Cel Mare ar fi purtat panglica Sf. Gheorghe – lucru care până în ziua de azi n-a putut fi dovedit istoric. Din acest motiv, șeful revistei VIP Magazin, Ghenadie Țurcanu, a decis să-și revizuiască decizia anterioară de a-i acorda lui Voronin Titlul de Om al Anului.

„Am decis să-i retragem domnului Voronin titlul de Om al Anului, dar pentru ca să nu-l supărăm și ca să nu rămână fără titlu, i-am și oferit unul nou. Titlul acesta nou încă nu l-am oferit niciodată vreo unei persoane, ne gândeam să i-l oferim domnului Timofti pe vremea pe când era Președinte, dar n-am mai apucat-o. Pe lângă titlu ne gândim să-i oferim domnului Voronin și o consultație gratuită la un psiholog foarte bun. Consultația o vom acoperi noi, el nu va trebui să plătească niciun bănuț. Iar după ce-și va reveni, îi vom schimba titlul în ceva de genul vindecatul anului, încă nu știm exact – echipa noastră care scoate titlurile se va gândi la ceva foarte super, o să vedeți.” – ne-a declarat șeful revistei care an de an se tot intitulează pe sine însuși Boss-ul anului.

L-am contactat pe domnul Voronin telefonic pentru a-i afla reacția despre Titlul oferit de către revistă, iar acesta ne-a început:

„Aieștia de la revista asta parcă-s chicaț în cap, nici nu știu cum să vă zic, ăă. Da și, mai pe scurt netale ăă. Staț olecuțâcă că acuș am să vă spun, ăă… Să-mi dee măcar un titlu ca atări așa cum îl ave Ștefan Cel Mare sau eroii din povești precum Ivan Creangă, care a fost scris de către Punguța cu Doi Bani și de Capra cu Trei iezi. Doar știț că Ștefan Cel Mare o purtat panglica drept la piept o purtat-o, și avea la dânsu în bioru portretu lui Lenin care chiar și până azi îi acolo – vă spun eu, să-mi daț crezare…. și mai a…” – ne-a declarat Voronin fiind întrerupt de către îngrijitoarea sa care ne-a rugat să nu-l mai contactăm personal fiindcă acesta, uneori, nu-și mai dă seama despre ce vorbește.

Articole asemănătoare