S-a aflat de ce Putin a dispărut brusc de la TV în timpul concertului. Pe acesta l-a apucat subțirica

Astăzi în Rusia s-a organizat un concert de zile mari pentru a sărbători anexarea Crimeei de către Putin. La un moment dat, în timpul evenimentului, Putin a dispărut brusc de pe TV și s-au dat alte imagini – o echipă investigativă de jurnaliști a aflat motivul.

Potrivit mai multor surse, în ultima vreme Putin ar fi mâncat numai fasole – asta din cauza sancțiunilor pe care Rusia le-a primit de la occident. Sancțiunile ar fi adus la lipsa de produse alimentare dar și de ulei, zahăr etc…

„Din păcate în Rusia nu se mai importă atât de multe produse, fructe sau legume de prin alte țări. De aceea aici la noi s-a semnat un contract prin care importăm mere din Moldova, fie ele și stricate – că oricum facem suc din ele. Plus la asta tot din Moldova am importat și niște fasole, care însă nu s-au distribuit prin magazine că și așa s-au importat puține. Domnul Putin și-a umplut beciurile și hambarele cu sacii de fasole și-i ține pentru dânsul. Eu vă pot spune din surse credibile că bucătăreasa lui i-a gătit acestuia iarăși fasole, din această cauză acesta a fost nevoit să părăsească concertul pentru o clipă ca să meargă la toaletă – altfel s-ar fi văzut la televizor cum Putin fuge spre veceu și n-ar fi fost atât de frumos.” – ne-a declarat un purtător de cuvânt de la Kremlin care ne-a rugat să-i păstrăm anonimul din cauza că i-a fost cam frică să vorbească.

Am contactat oficialii de la Kremlin pentru a-i întreba dacă acest lucru este adevărat, iar aceștia ne-au spus că Putin n-a mers la toaletă pentru a se duce cu subțirica – ci, iarăși, în scopul unei operațiuni speciale.

Nu este prima dată când pe Putin îl apucă subțirica. Cu ceva timp în urmă acesta a fost nevoit să oprească și o întâlnire de rang înalt cu fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru a merge la toaletă – asta din cauza că Dodon i-ar fi adus niște pepeni murați de la Sadova care, din cauza drumului prea lung, și-ar fi pierdut valabilitatea.

În acea zi, Putin s-ar fi supărat pe Dodon și l-ar fi rugat să nu-i mai aducă lucruri din Moldova la rutieră. Tot pe atunci, din această cauză, Putin a interzis pentru o perioadă importul de mere din Republica Moldova.

Reamintim că astăzi, la un stadion din Moscova, a fost organizat un concert la care a apărut și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care le-a vorbit celor aflați la eveniment. Presa a precizat că majoritatea celor prezenți pe stadion ar fi fost aduși organizat și ar fi primit ruble dar și tot felul de produse alimentare pentru a-l susține pe Putin.

Articole asemănătoare