S-a dat bătut? Primarul Capitalei și-a schimbat poza copertă în culorile LGBT

După ce anterior a fost împotriva organizării marșului LGBT în Capitală, se pare că Primarul Capitalei Ion Ceban s-a dat bătut. Acesta și-a actualizat poza de copertă de pe o rețea socială în culorile comunității LGBT.

Acest lucru a impresionat comunitatea LGBT de gay și lesbiene din R. Moldova care însă nu crede că-i destul și nicidecum nu dorește să-l ierte pe Ceban pentru faptul că anterior nu le-a dat voie să facă marșul în Capitală. Imediat după ce edilul Capitalei și-a actualizat coperta de Facebook în culorile curcubeului, Facebook i-a și marcat pagina ca fiind LGBT friendly, adică deschis față de comunitatea LGBT.

Liderul LGBT din țara noastră a anunțat că i-a trimis lui Ceban un maiou în culorile steagului acestei comunități, culorile curcubeului, și-l va ierta abia după ce Ceban va îmbrăca acel tricou în public. Pe de-o altă parte, Ceban s-a îndreptățit motivat că nu-i vorba de niciun LGBT, ci doar de culorile curcubeului care lui i-ar place atât de mult. După mai multe comentarii negative de la fani, acesta pare totuși să fi șters poza de copertă.

Articole asemănătoare