Savanții moldoveni au descoperit o etichetă Made in China în Coronavirus

A apărut Coronavirusul totuși în laborator? Savanții moldoveni de la Chișinău au încercat să dovedească această teorie inspectând Covidul mai exact cu ajutorul unui microscop și surpriză: Au găsit o etichetă pe care scrie Made in China.

Descoperirea l-a șocat imediat pe Doctorul în Științe domnul Vasile care mai nu a primit un atac de inimă. “Nu ne-am gândit că am putea da de așa dovezi, când am văzut că acolo scrie Made in China credeam că e vorba de vre-o etichetă lipită pe microscopul pe care l-am cumpărat tot din China, dar când colo.. era Covidul pe care scria Made in China, afigheti…”

Potrivit domnului Vasile, virusul ar putea totuși fi fost transmis de la vreun atelier de croitorie din Republica Democratică Chineză, dat fiind faptul că eticheta Made in China poate fi văzută chiar în interiorul Covidului.

Echipa de virologi și cercetători moldoveni ar urma să aibă o discuție cu președintele țării Maia Sandu pentru a prezenta rezultatul în cadrul unui summit al liderilor celor mai importante țări și a găsi o soluție de a elimina eticheta din virus cu speranța ca după aceasta virusul nu va mai deranja în plămâni.

Postarea anterioară

Dodon cu Galina a mers la o Clopotniță: Mai nu i-a căzut un clopot în cap

Următoarea postare

Vlogger din capitală și-a dat foc pentru a se transforma în призрачный гонщик

Related Posts