Scandal la Piața Centrală după ce o babă a cumpărat toată vopseaua de ouă

O nouă de vopsea de ouă la Piața Centrală, acolo unde astăzi s-a terminat toată vopseaua din cauza unei babe. Femeia a cumpărat-o pe toată iar mai apoi a fugit pe niște patine cu rotile și cu geanta plină de vopsea de ouă, asta după ce aceasta s-a și încăierat cu niște alte femei.

Azi dimineață, în jurul orei 6:45 două babe s-au luat de păr chiar în mijlocul Pieții Centrale. Conform martorilor, femeile s-au încăierat de la faptul că una dintre ele a cumpărat toată vopseaua de ouă din piață. Alte câteva femei s-au revoltat că nu le-a rămas și lor, iar una dintre ele a sărit și la bătaie. Ca să le facă în ciudă și mai tare, acuzata a mai cumpărat și toată vopseaua de păr, în special pe cea violetă și roșcată. Oamenii legii au fost chemați de către o vânzătoare pe care deja o durea capul de la bătaia dintre babe.

Când poliția a juns la loc, babele trăgeau de un pachet plin cu pliculețe de vopsea iar alta sărea cu cârja pentru a le despărți. Mai mulți vânzători filmau: ,,Eu stau, îmi deschid masa și văd cum doamna vine grăbită și mi-o zis să-i dau toată marfa pe care o am. Eu lucrez de 15 ani aici și prima dată văd așa ceva, da lasă că-i bine că abia mi-am vândut toată marfa.” ne-a mărturisit o vânzătoare. ,,Poliția eu am chemat-o, eu nu mai puteam. Mai nu m-o bătut și pe mine.” – ne-a declarat cealaltă femeie care a alertat autoritățile.

Am luat interviu de la femeia care a cumpărat toată vopseaua, nu doar de ouă, ci și pe cea de păr.

Reporter: Care este motivul pentru care ați cumpărat toată vopsesaua de ouă?
Femeia: Dapă vedeți că vine sfintele sărbători de Paște, eu mi-am pus jumătate de an pensia de-oparte ca să cumpăr cât mai multă vopsea pintru ouă.
Reporter: Și ce o să faceți cu atâta vopsea?
Femeia: Am să boiesc ouăle, măi băiețăle. Ș restu am s-o vând pe la vecinele din mahală de cinci ori mai scump.
Reporter: Nu credeți că vecinele se vor supăra?
Femeia: Ei da și să se supere, anu trecut eu am ajuns la magazinul din sat de la orele 6 și am cumpărat de acolo toată marfa. Păi să vezi cum vecinele veneau la mine și mă rugau să le vând cu cât n-ar fi. Păi atunci am făcut bani cât trei pensii, strângem și noi bani cum putem.

Pe de-o altă parte, oamenii de la Piața Centrală s-au arătat indignați că n-au mai găsit vopsea roșie pentru ouă. În acest an aceștia ar putea vopsi ouăle cu vopsea de faianță, care încă mai era disponibilă în culoarea roșu-deschis.

Articole asemănătoare