Scandal și alertă la Parlament după ce Bolea a început a fierbe de ciudă

Scandal de zile mari dar și alertă la Parlament care a adus la evacuarea tuturor deputaților după ce deputatul PSRM Vasile Bolea s-a enervat și a început a se sfădi cu colegii apăsând din greșeală butonul de alarmă al Parlamentului.

Cearta s-a început după ce Bolea nu a rămas prea mulțumit din cauza investirii noului guvern în care se află doar membri din Partidul PAS și niciun socialist: „Dragi concetățeni, ce vă tot diorgăiț atâta? Așa ceva nu se poate, trebuie numaidecât să fie în guvern și un deputat Socialist. Eu zic să-l înnaintăm pe domnul Igor Nikolaevici ca ministru că el se pricepe în toate, de ce numai deputați din PAS? Am să vă dau la bot la toți, lăsați-ne și pe noi să guvernăm că noi și așa nu avem deputat de-al nostru în guvern, așa că afară că or să sară scaunele amuș, dumnecațîia mamei voastre”

A început-o deputatul Bolea apăsând din greșeală pe un buton care a declanșat stingerea luminii în parlament dar și o alarmă. Speriați, deputații au alergat unii peste alții călcându-se unii pe alții în picioare la propriu. În special deputata Mariana Tauber a început a boci: „Vai, din cauza copiiilor ăștia din Parlament mi-a sărit tot machiajul, ce mă fac acuma? Spuneți-mi vă rog cum să lucrezi în așa condiții fără machiaj și fără gentuța pe care nu am putut să o iau cu mine” – s-a arătat Tauber nemulțumită.

Pe de-o altă parte, un deputat a declarat mai apoi ușurat: „Off bine că domnul Bolea nu a apăsat pe un alt buton. Puțini dintre voi știți, dar noi la Rezina depozităm într-un lagăr niște rachete rusești și dacă domnu Bolea apăsa pe buton din greșeală, apăi aveau să ne invadeze rușii de-o dată și să ne sară totul în aer. Cu Doamne Ajută!”

Articole asemănătoare