Scandal. Solistul Zdob și Zdub de la Eurovision ar fi de fapt Pavel Turcu

Noi detalii șocante de la Eurovisionul care a avut loc aseară. După ce cei de la Zdob și Zdub împreună cu frații Advahov s-au clasat pe locul șapte, s-au scos la iveală niște detalii la care Moldova nu s-ar fi așteptat.

Potrivit surselor de încredere din cadrul Eurovision, piesa Trenulețul din finala evenimentului a fost, de fapt, cântată chiar de către Pavel Turcu – un candidat Eurovision din Republica Moldova care încearcă cu greu de ani de zile să ajungă și el măcar o dată în viață să ne reprezinte țara. Potrivit surselor, Pavel Turcu a cântat piesa Trenulețul sub redarea playback a lui Roman Yagupov:

„Dacă ați privit mai atenți, solistul care a cântat Trenulețul a purtat ochelari aproape pe toată durata concursului pentru a nu-și dezvălui adevărata față. Când acest și-a scos însă ochelarii, camera l-a filmat mai de departe ca să fie greu de recunoscut. Vă pot spune cu încredere că de fapt nu era artistul de la Zdob și Zdub Roman Yagupov, ci Pavel Turcu care însă, evident, a fost machiat foarte profesionist de către o verișoară de-a mea care mi-a dezvăluit aceste lucruri. Roman nu a putut merge la concurs fiindcă-i lipsea testul Covid la avion și l-au întors înapoi, de aceea a mers Pavel Turcu în locul lui.” – ne-a declarat un insider care ne-a rugat să-i păstrăm anonimitatea.

În urma acestor declarații, autoritățile de la Chișinău s-au autosesizat și ar urma să se organizeze mâine într-o ședință pentru a dezbate acest subiect dar și pentru a-l evalua, dat fiind faptul că acesta a fost catalogat ca un scandal.

Reamintim că Pavel Turcu a încercat și în anii trecuți să câștige Eurovisionul, dar nu i s-a primit. Din acest motiv în acest an acesta a fost ales drept înlocuitor al solistului Zdob și Zdub, fără ca publicul să fi fost însă anunțat mai dinainte. Iată una dintre prestațiile lui Turcu:

Articole asemănătoare