Olar a urlat la un Moș Crăciun: „Împarți cadouri din banii lui Plahotniuc”

Nici în perioada Sărbătorilor de Iarnă activista Maria Olar nu stă acasă. Aceasta a fost surprinsă zilele trecute prin capitală urlând la un bărbat deghizat la Moș Crăciun deranjând ordinea publică ca de obicei.

Maria Olar a fost surprinsă zilele trecute prin Capitală cu camera în mână în timp ce făcea un live și striga la un bărbat deghizat în Moș Crăciun, acuzându-l de furt și de faptul că ar fi împărțit copiilor niște cadouri din banii pe care i-ar fi dat Vlad Plahotniuc.

„Wăi animală, tu precis ești omul lui Plahatniuc, ți se vede după mutră. Te-ai mascat în Moș Crăciun și dai la copchii cadouri din bani furați de la penali. Ia uitați-vă oameni buni cum scatina asta mascată în Moș Crășiun o ieșit pe-aici și crede că bucură copchiii. Eu ț-am cerut o sticlă de apă de aceea de care dădeai la copilași numai ce și n-ai vrut să-mi dai că mie îmi era sete, animală ce ești tu. N-au vrut să-mi dai o sticlă cu apă că nu-ți place că eu îs pe dreptate și te-am întrebat de unde ai luat banii pentru cadourile care le-ai împărțit la copchii numai ce. Oameni buni, bărbatu ista Moș Crăciun și cu femeia asta, aieștia îs de la Plahotniuc. Mie instinctul îmi spune că ceva nu-i curat aici, cum să împartă cineva într-o țară așa săracă ca Moldova cadouri la copchii? Asta pot să facă numai din bani furaț, totu-i clar.” – striga Olar în fața bărbatului în timp ce făcea un live pe Facebook.

Pe de-o altă parte, bărbatul deghizat în Moș Crăciun susține că a primit cadourile de la Municipalitatea Chișinău pentru a le împărți picilor din Capitală pe care-i întâlnește pe drum alături de părinții lor și că nu ar avea nicio legătură cu Plahotniuc sau cu Șor.

Articole asemănătoare