Scăpăm de criză! Guvernul lansează un site unde moldovenii se vor putea încălzi

Pentru a putea trece mai ușor peste criza energetică dar și peste iarna care vine, Guvernul în colaborare cu o actriță din țara noastră ar urma să lanseze un site web pentru toți moldovenii care doresc să se încălzească.

Astfel, site-ul oficial gov.bounty.md ar urma să fie lansat la 1. Decembrie, chiar la început de iarnă, și va conține fel de fel de sfaturi practice de la Alyssa Bounty, actrița moldoveană care ar ști cum să ne încălzească. Încântat de ideie s-a arătat în special Andrei Spînu – Viceprim-ministru și Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale:

„Îi suntem foarte recunoscători doamnei Bounty de faptul că ne va ajuca să scăpăm de criza energetică și la iarnă nu ne va fi într-atât de frig datorită platformei guvernamentale Bounty.md pe care o vom lansa. Pe acel site web moldovenii o vor putea vedea live pe doamna Alyssa și vor putea comanda fel de fel de lucruri care-i încălzește, un fel de lemne.md însă pentru cei mai tineri. Evident și cei bătrâni pot intra pe site, însă va fi nevoie o verificare. Fiecare vizitator va fi obligat să arate pașaportul la intrare pentru a confirma că este adult, altfel nu-l vom lăsa pe site. Pentru cei mici vom lansa un alt site unde fel de fel de vedete de la Ringstar vor cânta 24 din 24 și vor putea cânta și ei pentru a se încălzi, evident.” – Totuși, există și critici la adresa acestor măsuri.

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a arătat supărat de această platformă din cauza că acolo va fi văzută doar o actriță, nu și un actor, așa cum i-ar fi plăcut lui:

„Vedeț, de când o venit Maia Sandu la putere nu le dă locul și la bărbați la fel de fel de activități. Vor s-o pună acolo numai pe Bounty aceia, de ce nu găsesc și un actor autohton de la noi, un bărbat? Vă spun eu că asta-i totul dictat din America, că noi avem destui actori în țara noastră.” – se arată în declarația lui Dodon. Majoritatea cetățenilor se arată însă mulțumiți și abia așteaptă lansarea platformei bounty.gov.md, mai ales că primiele o mie de persoane care se vor înregistra cu un act de identitate vor primi și câte un Bounty gratuit prin poștă.

Articole asemănătoare