Scenaristul Igor Dodon condamnă bătaia de la Oscar: „S-a trecut o linie”

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, care se mai consideră și scenarist, a condamnat acțiunile actorului Will Smith. În cadrul înmânării premiilor Oscar din acest an, actorul american Will Smith i-a dat o palmă prezentatorului din cauza că acesta a făcut o glumă despre soția sa.

Acest lucru l-a supărat și pe Igor Dodon care n-a mai ieșit de luni de zile în public, de această dată însă n-a mai putut tăcea. Acesta a mers la președinție, cu toate că nu mai este președinte, și-a luat acolo o tribună și a început a vorbi în fața presei, venind cu fel de fel de scenarii:

„Evenimentele din Statele Unite, mai ales bătaia de la Oscar, pe mine m-au atins. Pentru că am făcut și eu actorie în tinerețe și oleacă și când eram președinte, dar eu în genere mai mult cu scenariile. Nu mi-a plăcut cum Will Smith i-a dat o palmă actorului Chris Rock – nu mi se pare frumos deloc. Uitați-vă America la ce duce, noi cu toții bine știm că Maia Sandu tot îi cu America. Și ce vreț? Să ne aducă America la noi în țară și să ne pălmuiască toți cetățenii? Sau vreți ca să vină actoru Will Smith la Teatru de Operă de la noi și să pălmuiască acolo pe toți actorii? Doamne ferește, noi așa ceva nu vom tolera. S-a trecut o linie și asta e vina actualii guvernări, Maia Sandu e de vină. Eu am câteva scenarii, pe care însă nu vi le pot încă divulga. Și dacă vreo unul dintre scenariile celea chiar vor apărea, păi noi o să chemăm lumea la proteste.” – a declarat Dodon în cadrul conferinței de presă la care au fost prezenți doi jurnaliști.

Experții analitici consideră că Dodon a ieșit și el la tribună să nu zică că n-a făcut-o. Aceștia nu văd un motiv de îngrijorare, mai ales că actorul Will Smith, care i-a dat o palmă prezentatorului, nu mai vine în Republica Moldova de când i-a decedat bunica de la Fălești.

Articole asemănătoare