Scurta pe care Putin a purtat-o la concert a fost cumpărată la Piața Centrală din Chișinău

Noi detalii uluitoare despre geaca pe care Putin a purtat-o zilele trecute la concertul de la Moscova. O vânzătoare de la Piața Centrală din Chișinău ne-a confirmat faptul că niște agenți de-ai lui Putin ar fi cumpărat acea scurtă cu câteva luni în urmă chiar de la taraba ei.

Vânzătoarea de la Piața Centrală, doamna Varvara, este cunoscută pentru faptul că vinde scurte de calitate. De la ea și-ar cumpăra scurtele cei mai înalți funcționari de stat precum fostul președinte Dodon. Femeia ne-a contactat declarându-ne lucruri la care chiar nu ne-am așteptat:

„Prin luna Ianuarie au fost la mine niște agenți secreți îmbrăcați în mantouri de-acelea negre, aveau și ochelari pe ochi, și au spus să le vând o scurtă de iarnă pentru domnul Putin, m-au rugat să fie așa mai spățioasă ca să-i încapă și vesta antiglonț. Păi eu le-am recomandat o scurtă de-o calitate foarte bună, le-am zis că unchiul meu a purtat zeci de ani de zile așa scurtă, până la adânci bătrânețe, plus la asta unchiu-meu n-a răcit o dată în scurta ceia şi el o luptat şi-n cel de-al doilea război mondial, Dumnezeu să-l ierte – păi și așa ei s-au decis să mi-o cumpere. Atunci m-au rugat să nu spun la nimeni că le-am vândut scurta pentru domnul Putin și mi-au dat pe dânsa cinci mii de lei. Ea ca atare e mai scumpă dacă vă uitați prin alte părți. Și iaca după ce l-am văzut zilele trecute la concert în scurat pe care i-am vândut-o, m-am gândit că ar fi bine să vă contactez pe dumnevoastră și să vă împart cele întâmplate că mi se pare important, chiar dacă știu că acum trebuie să-mi fie frică, vă rog să nu-mi divulgați numele de familie. A fost o experiență ieșită din comun, mai ales că unul dintre agenți și-a cumpărat și o cușmă cu secera și ciocanul – idee n-am pentru ce.” – ne-a comunicat vânzătoarea Varvara de la Piața Centrală.

Am contactat responsabilii de la Kremlin pentru a-i întreba dacă scurta lui Putin într-adevăr a fost procurată de la piața centrală iar aceștia ne-au confirmat acest lucru: „Stiliștii noștri într-adevăr i-au cumpărat domnului Putin scurta chiar din Republica Moldova, fiindcă acolo lucrurile sunt cu mult mai ieftine și au o calitate foarte bună. Plus la asta, vânzătoare a fost foarte generoasă și ne-a făcut o reducere de cincizeci de procente după ce i-am oferit pașaportul rusesc și am asigurat-o că ne va putea vizita țara oricând dorește ea. Vrem însă să vă liniștim, scurta era nou-nouță și nicidecum de la gumanitarcă sau de la vreun second-hand.” – ne-a declarat una dintre stilistele care-i responsabilă pentru vestimentația lui Putin.

Articole asemănătoare