Se dărâmă Blocul? Voronin: „Tare mi-a trebuit să mă leg cu mucosul ista”

Igor Dodon și Vladimir Voronin se pare că din nou au devenit oponenți politici din cauza rezultatelor proaste de la alegerile prezidențiale. Asta după ce în cadrul unei emisiuni TV de astăzi Voronin l-a atacat pe Dodon numindu-l „mucos” și declarând că se dă de-o parte de Socialiști.

Voronin s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul alegerilor și dă vina pe nimeni altul decât Igor Dodon. La emisiunea „Puterea a Șaptea” Voronin l-a criticat dur pe liderul Socialiștilor:

„Doamne apără-mă, uitați-vă ce rezultate proaste am obținut noi comuniștii.. asta numai vina lui Dodon, că el iese pe la televizor și-i atacă pe toți făcându-să mare erou. Dar șăz oleacă băiețăle, ocolește-te acolea și nu mânca la și nu trebuie.. Tare mi-a mai trebuit să mă leg cu mucosul ista, că mai bine candidam deja împreună cu Șor și adunam mai multe voturi. Ce credeți, că din acestea 30 de procente îngrămădite, 90 de procente ne aparțin nouă comuniștilor, aproape toate locurile din parlament. O să ne dăm de o parte, fiecare cu mireasa lui dar Dodon degrabă la dubă, eu de când spun zîc lucru ista”

Nici Igor Dodon nu a tăcut. Acesta și-a scos armata de troli în frunte cu Țârdea și a dat în Voronin cu o grămda glod, cum obișnuiește acesta să le facă oponenților politici de obicei. La canalele TV Socialiste au apărut tot felul de spoturi video care-l denigrează pe Vladimir Voronin numindu-l „bătrân rătăcit” și „bolșevic de nimic”.

Mai mult, un analist politic de-al Socialiștilor a declarat în cadrul unei emisiuni TV că Vladimir Voronin „o înfățișează pe Satana în chip de om”. Auzind aceste declarații, Voronin l-a dat pe Dodon în judecată la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) iar Dodon la rândul său la fel l-a dat pe Voronin în judecată pentru defăimare și atacuri grave la persoană.

Articole asemănătoare