Se întoarce. Morari va face la Publika emisiuni politico-culinare cu Cristi Tabără

Vești bune pentru fanii Nataliei Morari, despre care s-a aflat de curând că are un copil cu Veaceslav Platon – omul de afaceri pe urmele căruia au fost deschise mai multe dosare și care a fugit din Moldova.

Fosta jurnalistă Natalia Morari a anunțat că va revenit totuși la Publika, fiindcă a primit acolo un post și o proprie emisiune împreună cu controversatul jurnalist Cristi Tabără, cunoscut pentru faptul că în trecut era “lingăul” lui Plahotniuc. Morari s-a arătat bucuroasă de noua slujbă:

„La noi în Moldova acuma din cauza pandemiei este greu să-ți găsești de muncă, bine că la Publika s-a găsit un om de afaceri pe care Slava îl cunoaște tare bine și el mi-a oferit acolo o emisiune. În sfârșit voi putea să fiu în continuare o jurnalistă independentă, exact ca și domnul Cristian Tabără care la fel face niște emisiuni jurnalistice de o calitate foarte înaltă, am de învățat multe de la dumnea lui. În prima ediție a emisiunii îl vom telefona în exclusivitate pe domnul Plahotniuc pe Skype, unde acesta ne va arăta prin telefon casa sa cu trei etaje din Elveția dar și ne va dezvălui secrete despre mâncarea sa preferată la emisiunea noastră independentă politico-culinară. Cristian deja a pregătit o grămada întrebări interesante legate de hobby-urile domnului Plahotniuc.” – a declarat Morari în exclusivitate pentru Moldfy.

Și Cristian Tabără s-a arătat foarte bucuros că Morari s-a alăturat taberei lui de la Publika:

„Acest pas al doamnei Morari este o congruentă relativă și o cotitură zdravănă pentru Republica Moldova. O să venim cu detalii șocante și cu conținut dă care lumea încă nu este pregătită aicia la noi. La mulțumim noilor sponsori, fiindcă fără ei acest lucru n-ar fi fost să fie posibil. Probabil mai țineți minte când am făcut un documentar destul de frumos despre casa domnului Plahotniuc de aici. Ei bine, în curând va venit și partea a II-a a documentarului, vom arăta și casa domnului Platon de la Londra și veți vedea și ce gătește domnul Plahotniuc, doar știți că mâncarea-mi place tare. Mai ales că veți afla și detalii despre doamna Morari, despre cum a dus-o acolo la Londra și prin ce a trecut pe acolo, dar și ce mâncare gustoasă a gătit acolo. Mai pe scurt, vom invita politicieni și oameni cu influență care ne vor găti și ne vor dezvălui secretele lor, fără să fie tare multă politică. Primul invitat va fi bunul meu prieten domnul Plahotniuc, de care o să dăm online că nu știm unde se află.” – ne-a declarat Tabără.

Articole asemănătoare