ULTIMA ORĂ. Se schimbă Guvernul? Filat ar devine noul prim-ministru

După ce în ultima vreme se tot aude că Guvernul Gavriliță ar putea cădea, se pare că noul candidat în funcția de prim-ministru deja stă numai gata să-și preia funcția.

E vorba despre nimeni altul decât Vlad Filat. Chiar dacă în trecut acesta a făcut multe greșeli, furând o grămada de la cetățenii Moldovei, acum acesta promite că a revenit cu forțe noi și promite că nu mai are de gând să fure, mai ales dacă va deveni prim-ministru al noului Guvern după Gavriliță:

„În trecut am făcut foarte multe greșeli, recunosc. Dar am stat închis și mi-am primit pedeapsa, acum sunt un om cu totul nou și nu mai am de gând să fur de la cetățeni. Dacă vin la conducere, la Guvern, acum chiar voi schimba ceva. Sincer. Aveți încredere în mine și dați-mi încă o șansă, fiindcă orice om merită o a doua șansă, inclusiv eu. În tot acest timp am învățat că omenia este mai presus decât banul, nu are rost să furi într-o parte în alta, mai bine faci ceva pentru cetățeni. Dacă vin eu la conducere, voi oferi și salarii mari, și o viață mai bună tuturor cetățenilor noștri. Dragi cetățeni, susțineți pe Filat la alegerile Guvernului. Haideți să ieșim și să strigăm în gura mare: o a doua șansă lui Filat.” – se arată într-un comunicat de-al lui Filat pe care l-a ținut astăzi în fața niștor cetățeni din Capitală care încă cred că Filat v-a schimba ceva în țară.

Totuși, nu se știe dacă guvernul chiar va cădea, totuși Natalia Gavriliță pare a fi destul de confuză pe această temă. Fiind întrebată dacă va mai fi prim-ministră, aceasta le-a răspuns astăzi jurnaliștilor:

„Ăă eu nu pot să neg dar nici să nu neg dacă voi mai rămâne în funcție, dar asta ține de oameni. Dacă oamenii își doresc să rămân în funcție – atunci eu voi rămâne. Dacă ei nu-și vor mai dori – atunci eu tot voi rămâne fiindcă prim-ministrul este ales de către Președinte, aici oamenii n-au nimic de zis. Eu tare mi-aș dori să fi rămas mai mult în funcția de prim-ministru, chiar dacă încă sunt în această funcție. Dar nu se știe ce va fi ieri, azi și mâine. Aceasta vom vedea, trebuie să vorbim cu domnul Filat.” – a citit Gavriliță de pe foaie.

Articole asemănătoare