SENZAȚIE! Al doilea WC dintr-o școală din Moldova a fost inaugurat de primar

Senzație într-o școală din Republica Moldova din Trușeni după ce a doua toaletă interioară dintr-o școală din Republica Moldova a fost inaugurată chiar acolo. La eveniment au participat iarăși directoarea școlii dar și primarul satului.

După ce primul WC a fost inaugurat într-o altă școală dintr-un alt sat, cel de-al doilea WC a fost inaugurat la Trușeni. Totuși, WC-ul finanțat din banii părinților care au plătit mii de lei în fondul clasei și creat, de fapt, pentru elevi, ar urma să fie folosit nu de elevi, așa cum este prevăzut, ci doar de profesori și de cadrele didactice iar elevii vor continua să meargă la WC-ul de afară în care încă domnesc condiții inumane, după cum se poate observa și în imaginea de mai jos.

WC-ul de afară al școlii care va urma să fie folosit de către elevi.

Directoarea școlii se declară însă mândră de această realizare: „În sfârșit vom merge și noi profesorii ca oamenii la un veceu normal, dar nu într-o gogineață cum mergeam până acum. Elevii deja încă vor merge afară fiind că dacă le facem și lor veceu aici înăuntru, o să arate ca și acela de afară și noi nu vrem lucrul acesta. Banii se poate de investit și mai bine, de exemplu în telefoane mobile și laptopuri pentru profesori, se poate să ne mai mărească salariile oleacă” – a declarat directoarea școlii din Trușeni.

Și primarul satului se arată mândru de realizare. Totuși, acesta a rămas un pic supărat din cauza că preotul nu a mai avut timp să vină pentru a sfinți noua toaletă a școlii: „Ne pare bine că avem un așa privilegiu ca cel de-al doilea veceu la o școală din Moldova să fie construit tocmai la noi în sat. Din păcate preotul satului nu a mai putut ajunge să sfințească locația și să ia parte la masa de sărbătoare, dar nu-i nimic, lasă că altă dată. Mulțumim tuturor părinților care au contribuit să construim un veceu ca oamenii pentru profesorii noștri.” – ne-a mărturisit primarul localității Trușeni Andrei Vrabie.

Postarea anterioară

DECIS. Numele satului Futenii Noi a fost totuşi schimbat în F#tenii Vechi

Următoarea postare

Dodon cu Galina de nerecunoscut. I-a crescut barbă pe sub mască

Related Posts