Senzație la Publika TV: Jurnaliștii de acolo au publicat o știre reală

Fericire și sărbătoare de zile mari așa cum nu a mai fost de mult în studioul canalului Publika TV care-i aparține fostului lider PDM Vladimir Plahotniuc. După o perioadă de luni de când jurnaliștii de acolo nu au mai putut scrie un articol adevărat, astăzi aceștia au reușit în sfârșit să publice ceva ce chiar s-ar fi întâmplat.

Știrea adevărată pe care aceștia ar fi postat-o este despre moldoveanul care și-a scufundat mașina într-un lac din capitală de Bobotează. Jurnaliștii de la televiziunea privată s-au arătat încântați de faptul că au putut copia știrea de pe un alt site credibil de știri și doar au postat-o la ei la televiziune modificând câteva cuvinte ca să nu fie învinuiți de plagiat.

Șeful redacției de la Publika TV, Cristian Tabără, ne-a declarat fiind contactat de noi că este mândru de știrea adevărată lansată și speră că în următoarele luni, Publika TV va putea difuza încă vreo 2 știri adevărate la TV pentru a informa lumea cât de cât.

Totodată, Consilul Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova ne-a declarat că nu ar vede nicio problemă în canalul Publika TV. Un angajat de acolo ne-a declarat: „Dap Publika TV e canal foarte de încredere, ce voi nu știați că Maia Sandu vrea să aducă 30.000 de sirieni în Moldova? Sau că Coronavirusul e de fapt invenția lui Bill Gheits? Asta eu la Publka am auzit și dacă s-o arătat asta la televizor ap înseamnă că așa trebu să fie”

Articole asemănătoare