Sergiu Sârbu pleacă iarăși la Comuniști: „Șor nu plătește în Euro ca Voronin”

O nouă etapă politică în viața lui Sergiu Sârbu care este numit de foștii colegi, mai în glumă mai în serios, „prostitutkă politică” din cauza că umblă din partid în partid. La doar câteva zile după aderare la ȘOR, acesta a decis să părăsească iarăși patidul și să plece din nou la Comuniști.

Decizia a venit peste noapte dezamăgind întrega conducere a partidului Șor. În sepcial pe Mariana Tauber, aceasta ne-a declarat înfuriată: „Din Serioja ista nu mai înțelegi nimica. Ba spune una, ba face alta.. halal cu așa politicieni. Mai ales că l-am plătit o grămada în avans, i-am dat reduceri la DutyFree și i-am promis zboruri gratuite cu AirMoldova oriunde vrea el, dar boul și-a părăsit plugul și a plecat la Comuniști, vai și amar de capul lui”

Pe de-o altă parte, Sergiu Sârbu a încercat să-și apere poziția: „Eu am plecat fiind că am anunțat recent că vreau să părăsesc politica și nu mai vreau să fac parte din aceste jocuri. Domnul Voronin mi-a propus să plec la foștii colegi pentru că acestora probabil le este dor de mine și vor ca împreună cu mine să schimbăm Moldova într-o țară mai bună, de aceea eu am decis să plec. În plus, Șor și așa nu mă plătește în Euro ca domnul Voronin, credeți că ar mai fi avut rost să rămân acolo?”

Și Ilan Șor s-a arătat supărat de faptul că Sârbu îi părăsește Partidul. Acesta a declarat că cum va ajunge în Moldova, cum îl va lua pe Sârbu la bătaie cu cureaua – așa cum acesta are de gând să o facă și cu ceilalți politicieni. Mai mult, Consiliul Raional Orhei a decis să-i interzică lui Sârbu să mai viziteze Orheiul sau Orheilandul.

Articole asemănătoare