VIDEO. Serialul turcesc Secolul magnific partea 3-a se va filma în Moldova

Bucurie în rândurile iubitorilor de seriale turcești din țara noastră după ce cel mai îndrăgit serial turcesc se va filma în Moldova. Pe lângă faptul că au decis ca filmul să fie filmat în țara noastră, regizorii filmului au menționat că de data asta și actorii vor fi moldoveni.

“Secolul magnific” este serialul turcesc bazat pe date istorice ale Imperiului Otoman. Acesta a început a fi difuzat din anul 2013 și rulează și în prezent pe ecranele televizoarelor multor moldoveni. Conaționalii noștri au îndrăgit instantaneu eroii filmului și de aceea vor continuarea serialului în partea a III – a. Astfel producătorii, regizorii și scenariștii au decis că partea a treia va fi filmată și mai mult de atât – se va filma la noi în țară. Eroii principali au fost deja aleși: sultanul va fi jucat de marele actor al Republicii Moldova, artistul emerit și omul de cultură și artă – Veaceslav Platon, iar în rol de una din soțiile sultanului va fi jucat de actrița, prezentatoarea, jurnalista și cea mai iubită dintre moldoveni – Natalia Morari. Ambii se află la moment în Anglia dar ar putea reveni în Moldova doar pentru filmări.

Aceștia au dat deja probele și au trecut cu brio castingul, precum arată niște scene video de probă afișate mai jos.

Scenele din filmul turcesc cu Natalia Morari și Veaceslav Platon care ar putea apărea în curând pe ecranele televizoarelor din țară.

Am contactat organizatorii castingului care sunt și regizori să-i întrebăm în baza căror parametri au selectat actorii.

Reporter: Pe lângă actorii principali pe care deja i-ați ales v-ați mai gândit la altcineva?
Regizor: Principiul de bază în selectarea actorilor a fost vizibilitatea lor. Natalia și Platon sunt cei mai vizați în ultimul timp. După ce au acceptat propunerea noastră nici nu ne-am mai gândit că altcineva s-ar descurca atât de bine cum ar face-o ei.
Reporter: Rolurile secundare de cine vor fi jucate?

Regizor: Întrucât actorii principali deja au fost selectați, noi credem că aceștia vor putea juca în doi tot serialul. De aceea nu vom avea actori pe planul 2.
Reporter: Care este onorariul pentru care aceștia au căzut de acord să se filmeze într-un serial turcesc de o asemenea amploare?
Organizator: Întrucât bani ei au deja destui, onorariul va constitui oferirea cetățeniei turcești amândurora pentru că aceștia doresc neapărat să se mute cu traiul pe o vilă de pe malul mării din Turcia.

Am încercat să obținem o reacție sau un comentariu chiar de la protagoniștii serialului Natalia Morari și Veaceslav Platon dar aceștia nu ne-au răspuns la solicitări.

Articole asemănătoare