Și R. Moldova trimite ajutoare României: Sergiu Sârbu merge acolo la rănit niște bălegar

După ce zilele trecute România a trimis Republicii Moldova echipamente în lupta Covid în valoare de câteva milioane de Euro, și parlamentul R. Moldova a decis să ajute România cât de cât în semn de recunoștiință.

Este vorba despre deputatul Sergiu Sârbu care urmează să meargă în România și să dea acolo o mână de ajutor la rănit bălegarul într-o fermă de cai, la vopsit niște porți și la prășit niște pământuri care aparțin statului român.

L-am telefonat pentru declarații mai amănunțite iar acesta ne-a declarat că nu este tocmai munca pe care ar dori să o facă, dar din cauza că ar putea fi plătit mai bine acesta a decis să ajute cum poate. Totodată, acesta ne-a declarat că a primit și o ofertă în Italia la îngrijit o bătrână dar a refuzat-o fiind că se teme de Covid și salariul lunar de 5.000 de Euro ar fi fost prea mic pentru el.

De la Parlament am aflat că urmează să meargă și alți politicieni de la noi pentru a ajuta România: Bolea va ajuta cu lupta și datul în bot anti Covid, Ceban va face practică în România la o stomatologie iar Dodon nu va putea merge în România că Pașaportul Român la care a aplicat de 7 ani în urmă încă nu i-ar fi venit.

Articole asemănătoare