Și Țuțu își lansează Partid Politic: Partidul Trenirovkă și Abed

PTA – la bot vom da; Așa sună sloganul noului partid al lui Constantin Țuțu, fost membru PD și fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova. După ce a văzut că în ultima vreme cam toți își fondează partide, a decis și acesta să-și întemeieze propriul partid numit Partidul Trenirovkă și Abed.

Potrivit lui Țuțu, acesta ar fi primul partid sportiv din Republica Moldova care se va ocupa în primul rând de problemele tuturor sportivilor. Partidul lui Țuțu va apăra drepturile sportivilor și le va mări premiile și salariile. Echipa noastră a sunat la noul sediu al Partidului PTA iar purtătorul de cuvânt al partidului Jora C. ne-a declarat următoarele: „Partidu Trenirovkă și Abed este cel mai ciotki partid din Moldova, fiindcă deoarece el o să facă foarte multe pentru populație. Constantin Țuțu va face stadioane, va da mingi gratuite în școli și lecții de karate gratuite pentru toți copiii din R. Moldova. În al doi-lea rând vom apăra Republica Moldova de dușmani și vom lupta împotriva lor, fiind că acestea sunt cele mai mari probleme din țară.”

Cu toate că nu am prea înțeles cum PTA va îmbunătăți viața cetățenilor din R. Moldova, am primit o broșură de la Partid cu o listă de puncte pe care Constantin Țuțu împreună cu Partidul său are de gând să le realizeze:

  • Întoarcerea miliardului și din el construirea a 250 de stadioane în toată țara
  • Introducerea lecției de sport în școli ca disciplină principală precum matematica
  • Alocarea a 40% din bugetul de stat pentru trenirovka și abedul tuturor cetățenilor Republicii Moldova
  • Obligarea prin lege a tuturor cetățenilor să facă sport de cel puțin de 3 ori pe săptămână
  • „Darea la bot” tuturor celor care se împotrivesc acțiunilor lui Țuțu
Articole asemănătoare